close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

La tendència de l’estil industrial

2 maig, 2013 · Blog

L’estil industrial és una altra de les tendències que s’està seguint en el món de l’interiorisme i la decoració. Les idees de l’estil industrial es basen en crear un ambient de passat industrial a la nostra llar.

La principal característica de l’estil industrial és l’adaptació d’espais oberts i diàfans. Aquest estil va sorgir pel fet que molts locals comercials i antigues naus industrials s’han reconvertit en llars preservant gran part del seu disseny interior.

En materials, en aquest estil s’utilitzen materials rudes i pesats com la fusta, el maó o el ferro. Se segueix una estètica antiga dels elements de decoració i és possible trobar canonades a l’aire lliure, bigues i parets de maó vist com a elements de decoració. La finalitat de l’estil és generar un ambient de passat industrial, amb imperfeccions en la decoració per simular deteriorament o el pas del temps. Per colors utilitzarem una gamma cromàtica de tonalitats fredes i apagades.

L’estil industrial és una solució ideal per al disseny i decoració de loft i pisos petits ja que suposa un estil que permet tenir cura dels espais de manera correcta i ordenada.

Si estàs pensant en industrialitzar la teva llar, en Grup Inventia l’assessorarem amb un projecte d’interiorisme personalitzat ajustat a gustos i necessitats. Només ha de contactar amb nosaltres.