close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Les excel·lents prestacions del parquet laminat

12 juny, 2015 · Blog

Dins d’una reforma integral es tenen en compte molts factors i elements, entre ells el paviment. No se li ha de treure importància a aquest aspecte, ja que depenent del paviment que triem col·locar a la nostra llar aconseguirem els nostres propòsits o no. És a dir, un paviment ben combinat amb la resta d’elements pot ajudar a aconseguir major lluminositat, robustesa, amplitud, etc.

D’entre tots els paviments existents al mercat, en Grupo Inventia ens solem decantar molt sovint pel parquet laminat, ja que és un tipus de paviment que ofereix unes prestacions immillorables en molts espais de la casa.

Saló i espais comuns

Els espais més amplis de la casa, com el saló, són el lloc ideal per a la col·locació del parquet laminat. Les tendències que seguim en Grup Inventia a l’hora de realitzar una reforma integral és la de dotar aquest tipus d’espais de major lluminositat i amplitud, ja que es tracta de dues característiques que generen més benestar.

Per això, a les tonalitats neutres aplicades a les parets els ha d’acompanyar un bon paviment de parquet laminat. Gràcies a l’ampli catàleg que existeix en aquest mercat, podrem triar entre diversos colors per al nostre sòl, sent més recomanats als d’un to de fusta natural.

Cures i cost

A més del benefici estètic, el parquet laminat ofereix altres característiques com la de la seva cura. A diferència del parquet de fusta natural, que necessita més atencions i productes especials per a això, el parquet laminat es pot netejar fàcilment.

Un altre dels avantatges és el seu cost. Canviar el terra de casa sempre comporta un desemborsament de diners, però amb el parquet laminat val la pena. Sent molt més econòmic que la fusta natural, ens ofereix les mateixes garanties en resistència i durabilitat.

La combinació d’aquestes dues avantatges ens dóna com a resultat un paviment que durarà molts anys, assegurant haver realitzat una gran inversió.

Grupo Inventia paviments

Entre tots els nostres serveis, en Grup Inventia t’oferim un ampli catàleg de paviments de parquet laminat, entre els quals podràs escollir el que millor s’adeqüi a les teves necessitats. Per a això, tan sols has de contactar amb nosaltres.