close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Les millors reformes de cuines i banys a Barcelona

24 abril, 2020 · Blog · Etiquetes:

A més de realitzar renovacions completes d’habitatge, a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia també ens encarreguem de dur a terme reformes parcials. Entre elles destaquen els nostres departaments especialitzats en reformes de cuines i reformes de banys. En tots dos casos el nostre equip elabora minuciosos projectes que impliquen des del nou interiorisme fins a la renovació de l’equipament de les estances.

És normal que a l’hora de millorar certs aspectes d’una llar no es precisi un canvi complet, però el pas de el temps pot arribar a passar factura a aquests espais vitals i d’ús diari en la nostra vida. Cada projecte és tractat amb la serietat que es mereix i com exposem a continuació, la nostra dedicació és completa, tant si la nostra missió és la de reformar un habitatge per complet com si només és una cuina o un bany.

Les millors reformes de cuina

L’experiència és un grau i en l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens hem especialitzat en reformes de cuines a Barcelona i rodalies. Oferim un assessorament personalitzat que comporta oferir les millors idees i solucions a cada propietari en base a les seves necessitats.

El nostre departament de disseny interior treballarà per trobar aquella imatge que més s’identifiqui amb els gustos dels propietaris, aconseguint que cada detall de la nova imatge de la cuina brilli amb llum pròpia. A Grupo Inventia comptem amb un equip d’obra altament qualificat, per la qual cosa estem preparats per encarar un canvi de cuina tancada a cuina oberta o d’introduir qualsevol canvi en la distribució de la mateixa. Al seu torn treballem amb marques de garantia i comptem amb els millors electrodomèstics per equipar de forma eficient la cuina.

Banys renovats i funcionals

El mateix procediment se segueix amb les reformes de banys a Barcelona i rodalies. Disposem d’un ampli catàleg d’opcions per a cada un dels elements que conformaran la nova imatge i equipament de la cambra de bany. Rajoles, pintures, paviments, mobles de bany… A Grupo Inventia trobaràs aquelles peces i acabats que encaixen amb tu.

Les nostres opcions pel que fa a l’equipament sanitari de la cambra de bany també són àmplies. Tant si vols un bany d’imatge clàssica com d’imatge moderna, disposem de tot tipus de peces sanitàries que et garanteixen les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Reformes de cuines i banys a Barcelona

Comptar amb productes de primera i de garantia no implica un major cost per a tu. A l’empresa de reformes Grupo Inventia advoquem per treballs que cobreixin totes les teves necessitats a un preu molt competitiu. A l’igual que en un treball de reforma integral d’habitatge, els projectes elaborats per a reformes de cuines i banys són lliurats sense cap tipus de cost ni compromís. Pots contactar amb nosaltres emplenat aquest formulari o trucant directament al 93 209 97 17.