close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

L’opció del blanc al bany

14 maig, 2013 · Blog

Una opció ideal per al disseny i la decoració del bany és la introducció del blanc com a color principal. El blanc és una tendència en l’interiorisme de banys que sempre està present i és que amb aquest color podem alternar amb una àmplia llista de possibilitats.

Amb el blanc al bany es transmet una sensació de puresa i neteja. S’aconsegueixen ambients molt relaxants i tranquils.

Un altre avantatge del blanc és la capacitat de crear espais més il·luminats i també suposa una perfecta solució per augmentar la sensació d’espai en banys petits.

El blanc és un color que pot combinar-se amb qualsevol altre color. Podem personalitzar la decoració i el disseny del nostre bany aplicant la combinació del blanc amb un altre color. Podem crear espais dinàmics si combinem el blanc amb algun color viu i alegre. El negre és una altra opció per combinar el blanc al bany. Amb el negre o les tonalitats neutres vam aconseguir espais elegants per al nostre bany.

A Grupo Inventia comptem amb un equip d’interioristes que et pot assessorar per al disseny interior de banys. Contacti amb nosaltres i t’ajudarem per a la implantació d’un estil personalitzat al bany.