close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Mobiliari imprescindible en el teu despatx

10 octubre, 2017 · Blog

Si disposes de diverses estances a la teva llar, no hi ha res millor que dedicar una a una zona de despatx. En aquest sentit, podràs gaudir d’un espai en el qual poder realitzar qualsevol tasca que requereixi un mínim de concentració, des de treballar en els teus comptes fins a tenir una bona estona de lectura.

Per això, comptar amb un mobiliari adequat et facilitarà molt les coses, tant a nivell organitzatiu com a nivell mental. Així, comentarem que mobles són els més indicats per comptar amb un despatx excel·lent.
taula àmplia

El més important en un despatx a casa és disposar d’una superfície de suport ben àmplia. D’aquesta manera podrem aconseguir l’espai necessari per a treballar-hi, a més de zones lliures en què poder col·locar tot tipus de materials d’oficina.

A aquesta, entre altres elements, l’ha d’acompanyar un llum de sobretaula. Amb això aconseguirem llum directa sobre els nostres quefers, a part de ser molt útil quat la llum del dia ja ha marxat.

Capacitat d’emmagatzematge

Com hem esmentat a l’principio, un despatx ha d’estar ordenat i organitzat, de tal manera que tinguis accés a allò que necessitis de forma ràpida i precisa. Per a això, és pràcticament obligatori comptar amb moble o elements que permetin una bona capacitat d’emmagatzematge.
Des posa folis o caixes que puguis tenir sobre de la taula, fins calaixeres col·locades a la part inferior, l’emmagatzematge contribueix a l’ordre, de manera que disposar d’ell és essencial en un despatx.

Despatx a casa

Si no saps per on començar a l’hora de muntar el teu despatx a casa, a Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en disseny d’interiors. Els nostres professionals t’assessoraran personalment i et oferiran tot tipus de productes que podràs escollir entre un ampli catàleg. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.