close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Mobles i armaris de cuina funcionals i organitzats

24 febrer, 2023 · Blog

Els mobles de cuina són una part indispensable en qualsevol concepte de cuina, tant a la part estètica com pràctica. Els mobles de cuina funcionals poden marcar una gran diferència en la imatge i la usabilitat d’una cuina. Amb uns armaris de cuina podrem aprofitar al màxim lespai disponible de la nostra cuina. A més, millorar la usabilitat i la mobilitat general en tot el seu espai.

armarios de cocina

Quan es tracta de mobles de cuina, hi ha algunes peces que són clau i essencials per aconseguir una cuina 100% funcional. Si disposem de prou espai, una taula i cadires de cuina són perfectes per a zona de menjars. D’altra banda, en cuines obertes, una illa de cuina és ideal per emmagatzematge addicional a la part inferior.

Armaris de cuina

A nivell més concret, els armaris de cuina també són imprescindibles per poder organitzar els nostres utensilis de cuina de manera correcta. Comptant amb diversos armaris i calaixos podrem tenir emmagatzemats petits electrodomèstics. D’aquesta manera es pot alliberar espai sobre el taulell i generar més espai visual.

Usant els nostres armaris de cuina d’una manera correcta tindrem un espai idoni per col·locar la cafetera, la torradora, la liquadora, etc. En definitiva, electrodomèstics d’ús puntual que estan guardats alliberen espai de suport i de treball. De la mateixa manera podrem tenir guardats tots els elements de la coberteria, estovalles o tovallons.

Emmagatzematge extra

A més dels armaris de cuina també tenim altres opcions per generar més emmagatzematge a la cuina. La idea és poder disposar de mobles de cuina funcionals que ajudin a aprofitar al màxim l’espai. En aquest sentit, un carret de cuina pot proporcionar emmagatzematge addicional i més espai al taulell.

Com hem esmentat, una illa de cuina també és perfecta per generar més espai als taulells i crear més capacitat d’emmagatzematge. A la zona inferior de l’illa de cuina es poden habilitar tant calaixos com armaris de cuina. A més, també es pot utilitzar per integrar algun electrodomèstic com el rentaplats.

armarios cocina abierta

Mobles funcionals

Per maximitzar l’espai de la nostra cuina, també tenim més alternatives complementàries a l’armari de cuina. Un moble funcional per a la cuina pot ser una taula plegable. És un moble ideal per generar un espai d’esmorzar o per socialitzar amb les visites. Un cop utilitzada la podem guardar de manera senzilla i continuar disposant de tot l’espai de la nostra cuina.

Aquí també hi podem afegir les prestatgeries de cuina. Si el nostre moble es queda petit podem aprofitar els racons per ancorar prestatgeries. Podrem organitzar de manera efectiva tota mena d’elements de cuina i petits electrodomèstics. Actualment el mercat ens ofereix una gran varietat de prestatgeries per a cuines i serà senzill trobar-les.

Un altre detall que contribueix a generar una cuina més còmoda i funcional és la il·luminació. no t’oblidis de la il·luminació. Ja sigui una llum general col·locada al sostre o indirecta sobre els taulells. Disposar d´una cuina ben il·luminada afavorirà l´ambient per fer-lo més agradable. Unit a lorganització, característiques indispensables en un espai dús diari.

armarios de cocina integrados

Mobles i armaris de cuina

Els mobles i armaris de cuina funcionals poden ser una manera excel·lent d’aprofitar al màxim l’espai de la nostra cuina. Disposar d’unes peces essencials com les que hem esmentat ens ajudaran a tenir una cuina ben organitzada i en facilitarà l’ús. Un moble de cuina amb capacitat d’emmagatzematge marcarà la diferència a la nostra cuina i tot seran avantatges.