close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral amb mobles a Barcelona

Recentment us ensenyàvem els acabats de la reforma integral que vam finalitzar al carrer Joan Gamper de Barcelona. Uns dies després podem mostrar-vos la imatge d’aquest habitatge amb els mobles col·locats. Si amb la reforma integral finalitzada ja es ituía una llar càlid i molt acollidor, amb els respectius mobles a cada estada ens trobem amb un habitatge perfecta i apta per a viure-hi des del primer dia.

Cuina i saló

Es tracta d’un habitatge petit en la qual la cuina està oberta al saló. La cuina es va distribuir a dos fronts, deixant la part esquerra com a barra de cuina. S’hi han habilitat uns tamborets amb els quals s’aconsegueix disposar d’un pràctic espai de menjador. A més, la cuina es va renovar i va equipar completament, aconseguint un espai capaç d’oferir les millors prestacions.

Per la seva banda, l’estança del saló és molt coqueta. Aquest es va moblar amb un sofà i una taula per a la televisió. Es tracta d’un espai molt còmode que disposa d’una sortida directa a la terrassa, que disposa d’espai suficient per col·locar una taula i cadires amb què gaudir de l’espai exterior de la vivineda.

Dormitori i bany

La zona del dormitori s’ubica annexa a la cuina. Malgrat que es tracta d’un espai obert, cada zona de l’habitatge està molt bé definidia visualment. En aquest cas el dormitori té un llit i un moble d’emmagatzematge al seu voltant.

Just al costat trobem l’entrada a la cambra de bany. Aquest és independent i compta amb un equipament sanitari renovat i molt complet amb un lavabo amb calaixera incormporada, un vàter i una pràctica dutxa.

Pel que fa al disseny interior, les parets es van enrajolar a mitja altura amb rajoles bisellades blanques, mateix color amb què es va pintar la resta de la paret. Així es crea una estança molt lluminosa que va acabar de completar-se amb tèxtils de bany en color gris.

Reforma integral i mobles a Barcelona

Grupo Inventia ofereix un servei de reforma integral i mobiliari capaç de cobrir totes les teves necessitats. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.