close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nou departament de mobiliari a Grupo Inventia

11 agost, 2015 · Blog

A Grupo Inventia estem experimentant una nova etapa de creixement. Amb el pas dels anys, la nostra dedicació a les reformes integrals a Barcelona ciutat i rodalies ha donat els seus fruits i actualment estem al capdavant del sector. Entre els nostres serveis, oferim un estudi personalitzat de cada reforma i estudiem totes les necessitats dels nostres clients per tal d’oferir-les millors solucions, tenint en compte, per descomptat, la seva economia.

Aquest creixement, a més pels grans resultats que vam aconseguir en els nostres treballs, es deu al fet per que som l’única empresa de reformes integrals que lliura a cada propietari que contacta amb nosaltres, i després de realitzar una visita prèvia a l’habitatge, un pressupost detallat i personalitzat juntament amb els renders 3D en els quals es pot veure el resultat final de la futura rehabilitació. Tot això de forma gratuïta i sense cap compromís.

És per tot això que hem afegit un nou departament de mobiliari, ja que el consideràvem un pas cap endavant per oferir un servei rodó, en què a més de millorar el disseny i l’equipament de l’habitatge, el propietari la pogués gaudir des del primer dia en comptar amb tots els mobles necessaris com cadires, taules, armaris, llits, etc.

Mobiliari de saló

Per al saló, un dels espais en què més socialitzem en una llar, disposem dels mobles ideals per a això. En el nostre catàleg oferim, per exemple, una àmplia varietat de sofàs. Depenent de la superfície del saló, necessitarem un sofà de dos, tres o més places, ja que a Grupo Inventia oferim qualsevol d’ells. A més, també comptem amb una àmplia gamma de mobles per al saló, des de taules amb les seves respectives cadires fins prestatgeries o mobles per la televisió. Òbviament, també els oferim de diferents materials com de fusta, ferro, vidre, etc.

Un clar exemple d’això és la reforma integral que vam finalitzar recentment al carrer Múrcia de Barcelona.

Dormitoris

Per a les estades destinades al descans també disposem d’una àmplia varietat de mobiliari, englobant des de les indispensables llits fins a les tauletes de nit o els armaris.

Recentment portem a terme la reforma d’un dormitori infantil a Sant Cugat, el qual vam equipar amb llits confortables i un altre mobiliari com armaris, escriptoris i espai d’esbarjo. I és que el departament de mobiliari a Grup Inventia pot moblar tant un dormitori per a adults, amb mobles destinats principalment al descans i a l’organització més efectiva de vestuari i altres elements, com un dormitori pensat per als més petits, en el qual puguin gaudir de més activitats.

Mobiliari Grupo Inventia

A continuació presentem una galeria fotogràfica amb diversos dels nostres treballs en mobiliari dins de les reformes integrals que hem realitzat. Per conèixer més sobre els nostres serveis contacta amb Grupo Inventia.