close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nou interiorisme i reforma de terrassa a Barcelona

Vam finalitzar un nou treball de reforma a Barcelona. Ens hem desplaçat fins al carrer Ravella per reformar l’interiorisme de l’habitatge i dur a terme una reforma de terrassa i de bany. A Grupo Inventia som especialistes tant en reformes interiors com exteriors i elaborem projectes per renovar balcons, terrasses, jardins, etc.

Per veure els acabats generals aconseguits en aquest treball d’interiorisme a Barcelona, reforma de terrassa i bany compartim el següent vídeo. Si penses que la teva llar necessita millores pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte. Prepararem el teu projecte i pressupost i t’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap compromís.

Interiorisme contemporani

Un dels objectius d’aquest treball de reforma a Barcelona era el de millorar l’interiorisme de tots els espais de l’habitatge. Per això s’ha optat per un disseny d’estil contemporani que ha generat estances molt lluminoses i visualment àmplies. El millor exemple és veure el resultat final de l’ interiorisme de la sala d’estar i del dormitori.

Les parets s’han pintat amb un to suau de gris, mentre que el sostre s’ha pintat de blanc. Utilitzar aquests colors ha servit perquè la llum natural s’estengui a cada racó. Per al nou paviment s’ha escollit un terra de parquet en tons mitjans de fusta. D’aquest mateix acabat també són els sòcols. La imatge general és la d’una llar acollidor i que transmet molta calidesa.

Bany renovat

Un altre dels espais renovats en aquest treball és la cambra de bany. Per a ell s’ha optat per un bany de tres peces sanitàries llistes per oferir els millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Tenim un lavabo amb moble d’emmagatzematge que permet organitzar tot tipus de productes d’higiene. El segueix un vàter de línies modernes i un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses.

Per al seu nou interiorisme s’ha seguit la línia decorativa general. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color blanc i generen un espai molt lluminós. El paviment és ceràmic imitació parquet. Una opció perfecta a nivell visual i pràctic, ja que es tracta d’un material resistent i apte per a una estada com la cambra de bany.

Reforma de terrassa a Barcelona

En aquesta ocasió també ens hem encarregat de renovar l’espai exterior de l’habitatge, una completa reforma de terrassa. Ens hem encarregat de canviar el terra i instal lar un indicat per a espais exteriors i resistent a la climatologia. S’ha escollit un acabat en fusta que combina amb les tanques separadores, també en un to de fusta natural.

Reforma i interiorisme a Barcelona

Si consideres que és el moment de renovar certs aspectes de la teva llar no dubtis en contactar amb Grupo Inventia. Comptem amb els millors professionals de sector de les reformes i interiorisme a Barcelona. Per conèixer més treball realitzat pel nostre equip et convidem a seguir el nostre canal de Youtube, on vam pujar els vídeos de totes les nostres reformes integrals.