close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma a Barcelona: carrer Carreras i Candi

Continuem acabant reformes integrals a Barcelona. En aquesta ocasió hem treballat per millorar la imatge i l’equipament d’un pis situat al carrer Carreras i Candi. Per això les nostres expertes interioristes han preparat un projecte sobre la base dels gustos i necessitats dels propietaris.

Un cop aprovat el nostre equip d´obra s´ha encarregat de convertir-lo en realitat. Després d’aquesta reforma a Barcelona, ​​el pis disposa de tots els elements necessaris per fer front a les necessitats actuals. A més a més, els nostres professionals han brindat assessorament personalitzat durant tot el procés de l’obra.

Volem exposar amb detall totes les millores que hem fet en aquesta reforma de pis a Barcelona. Abans compartim un vídeo per donar a conèixer els acabats de manera més interactiva. T’animem a seguir-nos a xarxes socials, ja que actualitzem el contingut diàriament amb noves reformes acabades.

Cuina en forma de L

Aquest pis té la cuina ubicada en un espai propi i independent. Té la superfície perfecta per utilitzar una distribució de cuina en forma de L. D’aquesta manera s’ha aconseguit una cuina nova que ofereix molta mobilitat. Cada nou element s’ubica en un lloc indicat per oferir la major funcionalitat.

A l’extrem del costat esquerre s’han integrat els nous electrodomèstics. Concretament hi ha buits a mida per a una nevera, un forn i un microones. A més d’aquests tres electrodomèstics imprescindibles també s’hi ha integrat la rentadora. Tot seguit neix el tram de taulell principal.

Ens hem encarregat que el taulell de cuina tingués una superfície de suport i de treball àmplia. Al tram més allargat s’ha integrat una pica d’un si. El taulell gira cap a la dreta i apareix un segon tram. En aquest espai s’hi ha instal·lat la placa vitroceràmica i una campana extractora.

Nou disseny interior

La nova imatge de la cuina és destil contemporani i genera un espai molt lluminós i ampli visualment. Aquest ha estat el disseny interior que s’ha aplicat a totes les zones del pis. Així, doncs, en aquesta reforma a Barcelona hem volgut dotar aquest immoble d’una imatge relaxada i d’un ambient acollidor.

Per aconseguir-ho, hem ideat un projecte d’interiorisme sobre la base de tonalitats neutres i que permeten circular a la llum. D’aquesta manera les parets s’han fet servir pintura blanca, el mateix color de les noves portes i dels sòcols. Com a contrast als dormitoris, s’ha pintat la paret d’un color diferent.

Al dormitori principal s’ha fet servir el color verd ia l’habitació juvenil un to suau de rosa. Tots dos encaixen de meravella a la imatge moderna d’aquesta reforma a Barcelona i aporten més personalitat al disseny interior. Un altre element renovat és el paviment de tota la vivenda. A les zones comunes com el saló, els dormitoris o el passadís s’ha col·locat un terra de parquet en tons clars de fusta.

Cambra de bany funcional

La cambra de bany és un altre dels espais que s’ha millorat completament dins aquesta reforma a Barcelona. Gràcies als nostres serveis en reformes de bany podem oferir elements personalitzats i que encaixin en l’estil desitjat. A més, sempre treballem amb marques contrastades que garanteixen una durabilitat excel·lent.

A l’apartat estètic hem enrajolat les parets amb rajoles de color blanc. D’aquesta manera la cambra de bany es converteix en un espai amb molta lluminositat i un ambient fresc. El color de les parets es combina amb les rajoles del nou paviment. S’ha escollit un terra de gres amb acabats de color gris.

En aquesta reforma de bany també ens hem encarregat d´instal·lar el nou equipament sanitari. S’ha optat per un bany de tres peces funcional i llest per utilitzar-se en qualsevol moment. Ara compta amb un nou lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un plat de dutxa amb mampares corredisses.

Pressupost de reforma a Barcelona

Tot el nostre equip s’encarrega d’acompanyar-te i assessorar-te durant tot el procés de reforma integral. Oferim un assessorament a mida i visites personalitzades als nostres show rooms. Elaborem el teu pressupost de reforma a Barcelona sense compromís i ho pots sol·licitar trucant al 93 209 97 17.