close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma a Esplugues: cuina, interiorisme i mobiliari

Ja podem mostrar el resultat de la reforma a Esplugues de Llobregat que hem finalitzat. Ens hem encarregat de modernitzar un habitatge i dotar-lo de totes les necessitats actuals. Aquest treball implica aplicar un nou disseny interior, renovar totes les instal·lacions i equipar els espais clau com cal.

El nostre radi d’actuació va des de Barcelona ciutat fins a localitats de les rodalies, per això podem oferir reformes a Esplugues i altres municipis propers a la capital. Disposem d’un equip multidisciplinari perquè a la teva nova llar tinguis tot allò que necessites i ho gaudeixis des del primer dia.

Tots els treballs de reformes integrals que acabem els compartim als nostres perfils de xarxes socials. D’aquesta manera els podem mostrar de manera real i que puguis veure com treballem. Els acabats d’aquesta reforma a Esplugues els presentem al següent vídeo que també podeu veure a Youtube.

Reforma de cuina oberta

La reforma de cuina és una de les parts més importants del projecte. És un espai d’ús diari i molt important per al bon funcionament de la llar. Per això disposem d’un equip especialitzat en reformes de cuines a Esplugues que us assessoren personalment en tot moment.

Tenim una cuina oberta al saló i amb una distribució en forma de L. A extrem dret hi ha buits a mida per col·locar els nous electrodomèstics. Més concretament una nevera, un forn, un microones i una rentadora. Tots de marques contrastades al mercat i ajustats al teu pressupost de reforma.

Seguidament neix el primer tram de taulell equipat amb una pica d’un si. A la zona central tenim un altre taulell amb una placa vitroceràmica. Totes dues disposen de capacitat d’emmagatzematge a la cuina a la part inferior i superior. A la banda esquerra hi ha una barra de cuina que amplia la superfície de suport. Just al costat s’hi ha col·locat una taula extensible de menjador.

Interiorisme modern

Un altre dels aspectes millorats en aquesta reforma a Esplugues és el de la imatge interior de tot el pis. El nostre departament especialitzat en interiorisme ha treballat sobre la base dels gustos i necessitats dels propietaris. Una característica que ens diferencia de la resta és que cada projecte és únic i personalitzat.

En aquesta ocasió s’ha apostat per un disseny interior contemporani amb tons neutres a parets i altres elements. Un dels objectius principals era dotar de calidesa i sensació de benestar aquesta llar. Per aconseguir-ho, les parets s’han pintat amb un suau to de color beix. A més de generar calidesa, també potencia la sensació de lluminositat i amplitud visual.

Per al nou paviment s’ha escollit un terra ceràmic imitació parquet. És una opció perfecta per gaudir de la imatge de la fusta i la practicitat d’un material resistent i durador. Ho hem col·locat a tot el pis, destacant les zones de la sala d’estar i els dormitoris.

Muntatge de mobiliari

Un altre dels serveis que oferim a la nostra empresa de reformes és el de muntatge i col·locació de mobiliari. Si així ho requereixes podem organitzar una visita a diversos showrooms perquè puguis escollir els nous mobles de casa teva. Disposem d´una gran varietat d´estils i podem adaptar-nos a tot tipus de gustos i necessitats.

Aquesta vegada s’ha moblat el saló amb un moble per a la televisió amb acabat en fusta natural. A més de diverses prestatgeries també disposa d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge. Just al davant s’ha col·locat un còmode sofà de diverses places. En aquesta zona encara hi ha espai per col·locar una tauleta de ceptre o similar.

També ens hem encarregat de deixar llest el dormitori principal i col·locar-hi alguns mobles clau. Destaca el llit canapè al centre de l’estada acompanyat de diversos mobles d’emmagatzematge. Entre ells destaquen les tauletes de nit i una pràctica còmoda amb diversos calaixos i superfície de suport.

Pressupost de reforma

T’ha agradat aquesta reforma a Esplugues? Si vols sol·licitar un projecte de reforma integral o parcial pel teu habitatge pots fer-ho sense compromís. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense cap compromís.