close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Sant Just Desvern

A la nostra empresa de reformes ens encarreguem de projectes a Barcelona ciutat i també a localitats de les rodalies. Es tracta de la nova reforma de cuina que hem acabat al municipi de Sant Just Desvern, concretament a la Carretera Reial. Ens hem encarregat de millorar-ne la imatge i l’equipament.

Disposem d´un catàleg molt variat per a reformes de cuina que ens permet adaptar-nos a qualsevol necessitat dels propietaris. A més a més, gràcies a la versatilitat dels nostres professionals podem treballar amb qualsevol estil decoratiu. Tot això amb un pressupost ajustat i personalitzat a cada cas.

Com hem fet en aquesta reforma de cuina a Sant Just Desvern treballem amb materials contrastats i valorats al mercat. El nostre objectiu és que puguis gaudir de la teva nova cuina des del primer dia i durant molts anys. Per veure com ha quedat aquest projecte compartim els acabats al següent vídeo.

Cuina a dos fronts

Aquesta cuina se situa en un espai propi i independent de la resta de la vivenda. Per accedir-hi s’ha col·locat una nova porta corredissa. És un element molt útil per aprofitar al màxim l’espai interior disponible. Un cop a dins ens trobem amb una distribució de cuina a dos fronts.

La superfície de la cuina és rectangular i s’ha optat per una nova disposició que permeti molta mobilitat i que sigui funcional en el seu ús. Amb dos fronts es poden repartir de manera molt més efectiva els nous elements de la cuina. Per començar, als extrems de cadascun dels costats s’han fet forats a mida per col·locar els electrodomèstics.

A la banda esquerra hi ha el forn i el microones i el dret hi ha un espai a mida per poder col·locar la nevera. En tots dos casos els segueix un taulell amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. El taulell del costat esquerre està destinat a superfície de suport i de treball. Tant es pot preparar el menjar com tenir petits electrodomèstics.

Cuina equipada

Per la seva banda, al taulell del costat dret s’han instal·lat més electrodomèstics. Es tracta d’una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica acompanyada d’una campana extractora de disseny. A la part inferior del taulell de cuina, a més de disposar d’armaris per a l’emmagatzematge, també s’ha integrat un rentaplats.

Disseny modern de cuina

A més del nou equipament en aquesta reforma de cuina també ens hem encarregat de fer altres millores pel que fa a la imatge. Per a aquesta cuina, s’ha escollit un disseny modern amb un moble de cuina de color gris. Els panells dels armaris i calaixos són llisos per generar una imatge més lineal i homogènia.

El moble de cuina gris es combina amb uns taulells de color negre. Com a resultat hem obtingut un disseny de cuina molt elegant i contemporani. La resta de parets de la cuina han estat pintades de color blanc. Així, hem aconseguit potenciar al màxim la sensació de lluminositat i amplitud visual.

La nova imatge de la cuina es completa amb el nou paviment. En aquest cas s’ha escollit un terra ceràmic en un to gris suau. A nivell visual és perfecte i encaixa amb la imatge global. Pel que fa a la pràctica, es tracta d’un material molt resistent i apte per a un espai d’ús diari com la cuina.

Pressupost de reforma de cuina

Les nostres reformes de cuina són de les més valorades al sector. Els anys d’experiència ens avalen i els resultats que compartim sense filtres en són una prova. Si vols que preparem el projecte de la teva reforma de cuina pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte. En pocs dies el tindrem llest i t’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap compromís.