close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma de cuina a Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat un nou treball de reforma de cuina a Barcelona. El nostre equip d’obra s’ha desplaçat fins una vivenda de la Gran Via de les Corts Catalanes per dur a terme una renovació completa d’aquesta estança. Sent especialistes en reformes de cuines oferim els millors materials i acabats, garantim un resultat espectacular.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats de reforma de cuina aconseguits. Ara és un espai ampli i que gaudeix de la millor distribució per aconseguir el màxim rendiment i comoditat.

Equipament de cuina

Una de les millores dutes a terme en aquesta reforma de cuina ha estat la renovació total del seu equipament. Ara la cuina està llesta per oferir les millors prestacions i funcionalitat. Es tracta d’una cuina oberta i distribuïda en forma lineal, encara que també compta amb una illa de cuina que aporta superfície de suport i de treball. A més de poder utilitzar-se com a barra d’esmorzar.

A l’extrem de la dreta s’han encastat dels nous electrodomèstics. En concret la nevera, el forn i el microones, aquests últims en disposició vertical. Tot seguit neix una allargat taulell de cuina equipat amb una placa de cocció de tres fogons i una pica individual. A més d’aquest equipament, en aquesta reforma de cuina s’han col·locat endolls en els llocs indicats per a poder utilitzar petits electrodomèstics.

Disseny de cuina

Una altra de les grans millores en aquesta reforma de cuina a Barcelona ha estat l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. En les parts inferiors i superiors del taulell de cuina s’han col·locat diversos calaixos i armaris de cuina. Això facilita l’organització dels elements de cuina. Al seu torn, la part baixa de l’illa de cuina també disposa de més emmagatzematge.

Al ser una reforma de cuina oberta s’ha optat pel color blanc. Moble de cuina blanc i taulells d’acabat en marbre blanc. Si bé aquest nou disseny segueix la línia decorativa general de l’habitatge, també aconsegueix generar un espai molt lluminós i visualment ampli. Com a nou paviment en aquesta reforma de cuina s’ha col·locat un terra tipus hidràulic, diferenciat del parquet laminat de la resta de l’habitatge.

Reformes de cuines a Barcelona

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals en reformes de cuines a Barcelona. Pots contactar amb nosaltres i explicar-nos allò que necessites o omplir aquest formulari. El nostre equip prepararà un projecte i pressupost de reforma que et lliurarem sense cap cost ni compromís.