close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral al carrer Rosselló de Barcelona

Afegim una nova reforma integral a la llista de projectes acabats des de començament d’any. En aquesta ocasió ens hem encarregat de reformar completament un pis ubicat al carrer Rosselló de Barcelona. S’ha tractat d’un projecte complet on hem actualitzat tots els aspectes de l’habitatge.

Ara llueix una imatge d’acord amb les tendències actuals i disposa d’un equipament molt funcional. Una reforma integral a mida i que compleix les demandes dels seus propietaris. Gràcies a la nostra versatilitat ens podem adaptar a tot tipus d’estils i ajustar-nos al pressupost disponible.

Al vídeo següent compartim els acabats generals d’aquesta reforma a Barcelona. El pis està llest per entrar a viure i cada espai es pot fer servir des del primer dia. Per poder conèixer més projectes acabats pots seguir-nos a les xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils cada dia amb contingut propi i real.

Reforma de cuina a U

Una de les zones més importants d´una llar és la cuina i ens hem encarregat de la seva reforma total. És una cuina oberta al saló i amb una distribució en forma d’U. Ara ofereix una mobilitat perfecta per fer-la servir i compta amb tot el necessari per ser una cuina moderna i funcional.

A la banda esquerra hem integrat els nous electrodomèstics al moble de cuina. La nevera queda oculta darrere les portes del mateix armari i al costat hi ha el forn i el microones. A la part central hi ha un taulell equipat amb la placa vitroceràmica. També hem instal·lat una campara extractora decorativa.

Al costat dret de la cuina hi ha un altre taulell de cuina. Aporta molta superfície de suport i de treball i té una pica d’un sinus. Una altra de les millores d´aquesta reforma de cuina és que hem ampliat la capacitat d´emmagatzematge. Ara disposa de calaixos i armaris a la part inferior dels taulells.

Banys funcionals

Ens hem encarregat de la reforma de banys d´aquesta casa. Concretament de dos espais de neteja que ara tenen una nova imatge i un nou equipament. L’objectiu ha estat aconseguir dotar les cambres de bany d’una funcionalitat excel·lent. Així es poden fer servir diàriament i amb les millors prestacions.

Cada reforma de bany disposa d´un lavabo, un vàter i una zona d´aigües. En aquest darrer element en un dels banys hem mantingut la banyera. Per al segon lavabo s’ha triat instal·lar-hi una dutxa. En aquesta mateixa reforma de bany també hi destaca el lavabo doble de disseny arrodonit.

La nova imatge d’aquesta reforma de banys respon a les tendències actuals ia voler una imatge atemporal. D’aquesta manera hem fet servir tons neutres per aplicar els nous acabats. A les dues cambres de bany destaca l’enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color blanc i el terra d’estil hidràulic.

Disseny contemporani

A més de renovar dos espais d’ús diari, també ens hem encarregat d’aplicar una imatge nova a totes les zones de l’habitatge. Ara l’habitatge llueix un disseny modern basat en tons neutres que potencien la lluminositat i l’amplitud de la casa. Gràcies a aquest estil s’aconsegueix un ambient molt acollidor i ideal pel saló i els dormitoris.

Hem pintat les parets de color blanc per aprofitar les entrades de llum natural que té aquest pis. D’aquesta manera, la llum procedent de l’exterior pot fluir fins a tots els racons de la casa. L’acompanya un terra de parquet amb tons de fusta natural i col·locat en forma d’espiga.

En línies generals, el nostre equip d’interioristes a Barcelona ha aconseguit aplicar un disseny modern i actualitzat. Alhora també són part del nou interiorisme les portes de color blanc i les finestres amb marcs de PVC i doble vidre. Per a cada cas disposem d’un catàleg molt variat perquè trieu la que més encaixa amb el vostre estil.

Pressupost de reforma a Barcelona

Si ha arribat el moment de la teva reforma integral a Grupo Inventia ens ocupem de tot. Elaborem un projecte a mida i personalitzat en base a les vostres necessitats. T’ho lliurem sense compromís juntament amb un pressupost de reforma ajustat a allò acordat. Pots sol·licitar-ho contactant amb nosaltres al 93 209 97 17.