close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Barcelona: carrer Sant Antoni Maria Claret

Aquesta mateixa setmana hem donat per finalitzat un nou projecte de reforma integral a Barcelona. El nostre equip de professionals ha treballat en la millora d’imatge i d’equipament en aquest habitatge del carrer Sant Antoni Maria Claret. Una renovació completa i personalitzada en base a les necessitats dels seus propietaris.

La versatilitat de Grupo Inventia ens permet adaptar-nos a tots els estils decoratius. De la mateixa manera que oferim materials de qualitat contrastada. Garantim acabats excel·lents i duradors. Per sol·licitar un pressupost de reforma integral pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.

Anem a detallar les millores realitzades en aquesta nova reforma integral a Barcelona. Abans compartim un vídeo perquè puguin apreciar-se els acabats aconseguits en cadascuna de les estances de l’habitatge. Per no perdre’t cap dels treballs que anem finalitzant et convidem a seguir-nos en xarxes socials.

Interiorisme modern

Un dels primers passos a l’hora de plantejar el projecte és establir la nova imatge de l’habitatge. El nostre equip d’especialistes en interiorisme elaboren un nou disseny per a la llar en base als gustos i necessitats dels seus propietaris. El projecte s’exposa amb uns renders 3D que lliurem sense cap cost ni compromís.

En aquesta ocasió s’ha aplicat un disseny interior d’estil contemporani. Amb ell s’han aconseguit espais molt lluminosos i amplis. Es tracta de dues característiques fonamentals perquè una llar ofereixi el millor ambient en qualsevol moment. Ara espais com la sala d’estar, el menjador o els dormitoris llueixen una imatge perfecta i renovada.

Per a la pintar les noves parets s’ha utilitzat el color blanc i un to de gris suau. També s’ha col·locat un nou terra de parquet. Amb aquesta combinació s’aconsegueixen les característiques esmentades anteriorment. Les noves portes i sòcols també són de color blanc, de manera que la imatge global és molt més homogènia.

Reforma de cuina oberta

Aquesta nova reforma a Barcelona s’ha passat d’una cuina independent a una cuina oberta. Amb aquest canvi s’ha generat un espai central molt més pràctic i més ampli. La cuina queda molt ben definida visualment i està distribuïda en forma de L. Per les seves característiques aquesta nova ubicació dels elements aporta major funcionalitat en el seu ús.

A l’extrem de l’esquerra s’han integrat els electrodomèstics. Concretament hi ha buits a mida per a una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix un tram de taulell equipat amb la placa de cocció i una pica. En aquesta zona de la cuina s’ha disposat una àmplia capacitat d’emmagatzematge tant a la zona inferior com superior.

El taulell segueix el seu camí i torça cap a la dreta i fins i tot genera un espai de barra d’esmorzar. La seva superfície és perfecta per a funcionar com a superfície de suport i de treball. Pel que fa a la imatge d’aquesta reforma de cuina s’ha escollit un mobiliari de color blanc. Es combina amb uns armaris d’acabat en fusta i amb taulells beige. Per la seva banda el nou paviment de la cuina és de rajoles grises.

Reforma integral de banys

En aquesta reforma integral a Barcelona també s’ha procedit a renovar per complet dues cambres de bany. En tots dos s’ha millorat tant la seva imatge com el seu equipament sanitari. El nostre catàleg per a reformes de banys és ampli i variat perquè cada propietari pugui gaudir de les cambres de bany que es mereix.

En les dues cambres de bany s’ha fet servir un disseny interior molt similar. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de tons neutres amb l’objectiu de generar un ambient agradable i acollidor. Unes característiques indispensables per a una estança d’ús diari i que sempre ha de presentar una bona imatge. Els seus nous paviments llueixen un to igual a el de les parets.

Pel que fa a l’equipament sanitari cada un d’ells disposa de tres noves peces modernes i funcionals. S’ha instal·lat un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim es element és un plat d’aquesta que queda protegit per unes mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

L’empresa de reformes integrals Grupo Inventia actua tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Per sol·licitar el teu pressupost tan sols has de contactar amb nosaltres i t’ho lliurarem sense compromís. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 o utilitzar la icona de WhatsApp que trobaràs en aquesta mateixa web. Un dels nostres professionals de prendre nota de les teves demandes i es procedirà a elaborar el projecte de la reforma integral de la teva llar.