close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral al carrer Mallorca de Barcelona

Hem finalitzat un nou treball de reforma integral a Barcelona i exposarem les millores que s’han realitzat. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Mallorca per renovar per complet la imatge i l’equipament d’aquest habitatge. Ara compta amb tots els elements necessaris per a funcionar com una llar.

En el següent vídeo mostrem els acabats generals aconseguits en totes les estances. Una reforma integral completa que compartim al nostre canal de Youtube. Aquí podràs veure tots els projectes que hem realitzat fins a la data. Les hem dut a terme tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies.

Reforma integral de cuina

La cuina s’ubica en una estança independent a la qual s’accedeix per una porta corredissa. És un espai ampli i s’ha distribuït en forma d’U. D’aquesta manera cada nou element queda situat al lloc indicat per oferir la millor funcionalitat. A més s’ha ampliat la capacitat d’emmagatzematge de la cuina. Tant en la part inferior com superior hi ha calaixos i armaris que faciliten l’organització de l’estança.

El costat esquerre l’ocupa un taulell que s’ha equipat amb una pica i una placa de cocció de quatre fogons. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram destinat a superfície de suport. A la part dreta s’ha col·locat un moble de cuina amb forats a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones.

Reforma de banys

Altres espais millorats en aquesta reforma integral són les cambres de bany. En tots dos s’ha utilitzat un disseny interior similar amb les parets enrajolades amb rajoles de color beige. Per al bany principal també s’han utilitzat rajoles amb acabat en pedra que alicatan les parets de l’inodor i la dutxa. El nou paviment es presenta en tons foscos de gris i beige. Dos banys amb una imatge moderna i amb un ambient agradable.

A més de l’interiorisme també s’ha renovat tot l’equipament sanitari. Ara cada un d’ells compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. També d’un vàter flotant que contribueix a generar més espais visual. En les noves peces sanitàries també hi ha la dutxa. Per als dos banys s’ha escollit un plat de dutxa amb acabat de color gris que queda protegit per una mampara transparent.

Nou interiorisme

Un dels aspectes a millorar en aquesta reforma integral a Barcelona era l’interiorisme de tots els espais. En aquesta ocasió s’ha treballat en base a un estil contemporani. Les parets s’han pintat de color beige i permeten que la llum natural s’expandeixi a cada racó. També s’han mantingut elements originals com algunes portes i finestres.

En aquest últim aspecte destaquen les motllures de sostre, que s’ha pintat de blanc, i llueixen en la seva imatge original. Per la seva banda també s’ha renovat el paviment i s’ha instal·lat un parquet en tons mitjans de fusta en espais com el saló i els dormitoris. Aquests últims també han quedat moblats per complet.

Reforma integral a Barcelona

Els nostres projectes de reforma integral són personalitzats i a mida. Pots sol·licitar-lo trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari web. T’ho lliurarem al costat d’un pressupost detallat sense costos ni compromís.