close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral al carrer Muntaner de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem conclòs un nou treball de reforma integral. En aquesta ocasió ens hem encarregat de renovar per complet un habitatge situat al carrer Muntaner de Barcelona. El nostre equip d’interiorisme i d’obra han treballat braç a braç per aconseguir un resultat perfecte.

Compartim els acabats generals d’aquesta reforma integral a Barcelona en aquest vídeo. Si vols veure més projectes i treballs que hem realitzat a Grupo Inventia et convidem a seguir-nos al nostre canal de Youtube.

Disseny renovat

Per a la nova imatge d’aquesta reforma integral s’ha apostat per un disseny d’estil contemporani. En ella les tonalitats neutres tenen molt protagonisme, ja que són les encertades per aconseguir espais amplis i lluminosos. D’aquesta manera, les parets d’espais com el saló o els dormitoris s’han pintat de color blanc. Les noves portes també són blanques i s’aconsegueix una imatge homogènia en tot l’habitatge.

Un altre complement important de el nou interiorisme d’aquesta reforma integral és el paviment. En la major part de la superfície es va col·locar un terra de parquet en tons mitjans de fusta. En conjunt el resultat és excel·lent i es genera un ambient càlid i acollidor.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estada independent i de superfície rectangular. Donades les seves característiques s’ha optat per una distribució lineal. A la banda esquerra neix una allargada taulell que ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. Al seu torn està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica.

A l’extrem final de la cuina s’han encastat la resta d’electrodomèstics. Aquests es componen d’un forn, un microones i una nevera. A la part dreta s’ha col·locat una barra de cuina. Amb ella s’amplia la superfície de suport i també més espai d’emmagatzematge. Per a les zones inferiors del moble de cuina s’ha escollit el blanc, mentre que els armaris superiors presenten acabats en fusta.

Reforma de bany

Una altra estança que ha vist millorat tant la seva imatge com el seu equipament en aquesta reforma integral ha estat la cambra de bany. Les parets s’han enrajolat amb rajoles tipus metro de color blanc. Gràcies a això s’aconsegueix una estança amb un disseny modern i molt lluminosa. A més, aquest color permet que els acabats en fusta del moble de bany i el paviment de gres ressaltin molt més.

Per al nou equipament sanitari s’ha apostat per un bany de tres peces. D’aquesta manera disposa d’un lavabo, un vàter i un plat de dutxa. Una cambra de bany a punt i preparat per oferir la major funcionalitat tant diàriament com en els moments de major relax.

Reformes integrals a Barcelona

A l’empresa Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de sector de l’interiorisme i de les reformes integrals. Per sol·licitar el teu pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o fer-nos arribar la teva petició a través d’aquest formulari.