close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Pineda de Mar

Una de les reformes integrals que hem finalitzat ens porta fins al municipi de Pineda de Mar. Així és, a l’empresa de reformes Grupo Inventia millorem habitatges a Barcelona i rodalies. En aquesta ocasió ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior a tots els espais d’aquest pis a Pineda de Mar. També hem equipat zones clau com ara la cuina i el bany.

Aquesta és una de les moltes reformes integrals que hem realitzat a la zona costanera del Maresme. De fet pots veure-les totes al nostre canal de Youtube. En aquesta xarxa social també compartim el vídeo amb els acabats d’aquesta reforma integral. Segueix-nos i coneix cada dia nous projectes.

Cuina oberta

Una de les millores d’aquesta reforma integral a Pineda de Mar ens situa a la cuina. S’ha treballat a una cuina de concepte obert i de distribució lineal. D’aquesta manera s’han aconseguit connectar espais tan importants a una llar com la cuina i el menjador. A més, el resultat d’aquesta reforma de cuina ofereix una mobilitat excel·lent a l’hora d’utilitzar-la.

La cuina es distribueix amb un moble lineal que disposa de capacitat d’emmagatzematge, taulell i en què s’han integrat els electrodomèstics. La nevera s’ha col·locat a l’extrem esquerre. Per la seva banda, el forn està integrat a la zona inferior del moble de cuina. De la mateixa manera que el microones té un buit reservat a la part superior.

El taulell d’aquesta reforma de cuina és allargat i ofereix una superfície àmplia de suport i de treball. Sobre ella s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. El moble de cuina és de color blanc i s’integra perfectament a la nova imatge contemporània de l’habitatge.

Bany de disseny modern

Un altre dels espais que s’han millorat en aquesta reforma integral a Pineda de Mar és la cambra de bany. Igual que en les reformes de cuina també oferim les millors opcions per a una nova cambra de bany. Disposem d´un catàleg que s´adapta a tots els estils i pressupostos. A més, les nostres expertes en disseny t’assessoraran personalment.

En aquest projecte s’ha optat per una cambra de bany de tres peces. Un espai funcional apte per oferir les millors prestacions cada dia. El nou equipament sanitari es compon d’un vàter, un lavabo flotant amb moble d’emmagatzematge i una zona d’aigües. Per a aquesta darrera s’ha escollit un pràctic plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses.

També s’ha imprès un nou interiorisme de bany. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles bisellades de color blanc. Aquesta elecció aporta una imatge moderna a aquesta reforma de bany. Per al nou paviment s’ha escollit un encertat terra hidràulic imitació parquet igual que a la gran part de l’habitatge.

Interiorisme contemporani

A més de les reformes de cuina i de bany també s’ha aplicat una nova imatge a tots els espais d’aquest pis de Pineda de Mar. Hem treballat sobre la base d’un interiorisme mediterrani amb tonalitats neutres. El nostre departament d´interiorisme a Barcelona s´ha encarregat de plasmar totes les necessitats dels propietaris.

Les parets d’aquest pis han estat pintades de color blanc. D’aquesta manera, s’han aconseguit espai molt lluminosos i visualment amplis. A més a més d’una imatge mediterrània i fresca. En espais com ara la sala d’estar o els dormitoris s’ha generat un ambient molt acollidor. Una característica que potencia al màxim la sensació de llar.

Com a nou paviment s’ha col·locat un terra ceràmic imitació parquet. Els acabats en fusta natural aporten més sensació de calidesa i culminen la nova imatge. A nivell visual és una opció excel·lent i també en allò pràctic. És una superfície molt senzilla de mantenir i duradora.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia ens encarreguem de tots els aspectes relacionats amb la teva reforma integral. Elaborem un projecte sobre la base de les teves necessitats i ens ajustem al teu pressupost. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense compromís.