close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Noves reformes de cuines a Barcelona

30 setembre, 2020 · Blog · Etiquetes: , ,

A Grupo Inventia oferim projectes complets de reformes integrals a Barcelona i rodalies. Al seu torn també ens encarreguem d’elaborar projectes per a treballs de renovació parcial. Entre ells reformes de cuines i de cambres de banys. Les dues estances són clau en qualsevol llar i el pas de el temps fa que siguin de les més sol·licitades per reformar.

Davant d’aquesta situació disposem d’un departament especialitzat en reformes de cuines a Barcelona i rodalies. Després de més de deu anys en actiu considerem que la nostra empresa de reformes ofereix un dels millors serveis i atenció de el sector. La nostra llista de reformes de cuina s’estén molt més enllà del centenar i en totes s’ha aconseguit l’objectiu plantejat en el projecte.

reforma cocina

És per això que hem decidit oferir un servei encara més personalitzat als propietaris que acudeixen a les nostres oficines per sol·licitar un projecte i pressupost de reforma de cuina. A més de mostrar tots els nostres treballs a la nostra web corporativa, des d’ara comptem amb una web especialitzada en reformes de cuina. Amb www.grupoinventiacocinas.com ampliem les nostres possibilitats per a tots els propietaris interessats en renovar la seva cuina.

Projectes a mida

El nostre equip d’interiorisme i reformes de cuines a Barcelona es caracteritza per oferir un assessorament personalitzat i a mida en cada cas. En Grupo Inventia vam escapar de projectes prefabricats i oferim allò que es desitja. El nostre ampli catàleg de materials i electrodomèstics de cuina ens permet adaptar-nos a qualsevol estil i pressupost.

A cada projecte se li assigna una interiorista i un cap d’obra, de manera que es pot tenir contacte directe amb els encarregats de el projecte. Sense intermediaris, comunicació fàcil. Després de realitzar una una visita, gratis i sense compromís, a la cuina que es vol reformar, totes les dades es transfereixen al nostre departament d’interiorisme. Allà s’elabora un projecte que inclou plànols, rendres 3D i un pressupost detallat. Et lliurarem el projecte de reforma de cuina complet sense costos ni compromís.

cuines increïbles

El catàleg de reformes de cuines amb el qual treballem en Grup Inventia és molt variat i s’adapta a tot tipus de gustos i estils. Tots els materials que oferim com mobiliari de cuina, electrodomèstics, terres per a cuina, etc. són de gran qualitat i treballem al costat dels millors distribuïdors de mercat.

Un cop el projecte es posi en marxa comptaràs amb l’assessorament d’una de les nostres interioristes a Barcelona. Podràs visitar diversos showrooms de confiança amb els que treballem i triar els acabats en primera persona. Sempre amb l’assessorament personalitzat d’una de les nostres expertes en disseny interior.

interiorismo

Reformes de cuines a Barcelona

Som conscients que qualsevol tipus de renovació en l’habitatge és important i s’ha de tractar com cal. A Grupo Inventia volem que la teva reforma de cuina sigui un moment agradable i que la gaudeixis. Per això t’oferim el millor servei i et garantim un resultat reeixit. Per veure treballs que hem realitzat pots visitar la pestanya “Projectes” i si desitges qualsevol tipus d’informació pots trucar-nos al 93 209 97 17.