close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Grupo Inventia: reforma integral al carrer Tavern

Recentment Grupo Inventia va donar per conclosa una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió, l’equip de Grupo Inventia es va traslladar fins a un habitatge situat al carrer Tavern per rehabilita-lo per complet. Gràcies al treball realitzat, ara l’habitatge presenta un aspecte molt més modern i un equipament a l’última.

En línies generals, Grupo Inventia va voler potenciar la llum natural aprofitant l’excel·lent ubicació de l’immoble. Al saló, per exemple, la lluminositat és total i s’expandeix cap a altres estances. Aquest protagonisme de la llum natural és ajudat per les tonalitats escollides per a les parets, beix, i per al paviment, fusta natural. En tractar-se de colors clars es genera més sensació d’amplitud, cosa que va agradar molt als propietaris de l’habitatge.

Abans de detallar els canvis realitzats en les diferents estances d’immoble, poden veure el vídeo d’aquesta reforma integral editat per Grupo Inventia.

Cuina en forma d’U

Per a la reforma de cuina, l’equip de disseny d’interiors de Grupo Inventia va proposar una distribució en U, ja que era la més adequada en ser una estança de superfície rectangular. D’aquesta manera, es va aconseguir una organització perfecta per a tots els elements. Així doncs, aquesta reforma de cuina compta amb tres parts: esquerra, centre i dreta.

A la part esquerra d’aquesta reforma de cuina es va instal·lar un moble en el qual es van encastar els electrodomèstics que van escollir els propietaris. En aquest cas, una nevera, un forn i un microones. A la part del centre es va col·locar el primer tram de taulell i el més allargat. S’hi va instal·lar una cuina de tres fogons, molt funcional i equipada amb una campana extractora a la part superior. D’aquesta manera, els propietaris podran cuinar sense que es donin acumulacions de fum o olors. El taulell continua fins al final de la part esquerra d’aquesta reforma de cuina i és aquí on es va col·locar la pica.

Bany amb plat de dutxa

L’equip de Grupo Inventia ho va tenir clar a l’hora d’afrontar la reforma de bany: s’havia d’aconseguir un espai pràctic i funcional que complís les exigències diàries i les dels moments de relax. Amb això, en la reforma de bany es van utilitzar tonalitats neutres per crear un ambienta càlid i acollidor, com a la paret, que es va enrajolar per complet amb rajoles de color beige.

Quant a l’equipament, en aquesta reforma de bany es va instal·lar un ampli lavabo, un vàter i una pràctica dutxa. Sense cap dubte, la idea amb la qual es va iniciar el projecte va ser aconseguida.

Gràcies a l’experiència i professionalitat de l’equip de Grupo Inventia, les reformes integrals realitzades presenten un aspecte tan excepcional com la de carrer Tavern. Si està pensant a renovar el seu habitatge, contacti amb nosaltres i informeu-vos sense compromís.