close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem conclòs una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins al carrer Urgell per rehabilitar tant el disseny interior com l’equipament de l’immoble en qüestió.

En el proper vídeo es pot apreciar com vam aconseguir dotar d’amplitud i un ambient acollidor en totes les estances gràcies a la utilització de tonalitats neutres com el beix i a instal·lació d’un paviment de parquet.

Cuina amb illa

La reforma de cuina s’ubica en un espai obert i compta amb una distribució a dos fronts, sent un d’aquests una illa de cuina. A la part esquerra es va col·locar un àmpli taulell que compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la seva part inferior com superior, on es van encastar el forn i el microones respectivament. Al seu torn, aquesta taulell està equipat amb una placa vitroceràmica.

Just al davant es va col·locar l’illa de cuina, que compta amb una pica d’un sol si i que pot utilitzar-se com barra de cuina. Un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries amb més comoditat.

Banys reformats

En ambdues reformes de bany es va apostar per un enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc. Tot i que es van utilitzar tons diferents per pintar les parets, el resultat va ser el de dues cambres de bany molt lluminosos i amplis. A més, en els dos es va col·locar un paviment de disseny hidràulic que els aporta molta personalitat.

Quant a l’equipament sanitari, en ambdós casos es va instal·lar un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una pràctica dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Els nostres professionals t’assessoraran des del primer dia perquè el teu reforma integral llueixi tal com tu vulguis. A més, t’oferim la possibilitat de sol·licitar un pressupost que se’t lliurarà de forma gratuïta i sense cap compromís.