close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de mobiliari a reforma integral

Uns dies enrere us anunciàvem la finalització d’un projecte de reforma integral al carrer Rosselló de Barcelona. Una vegada concloses les millores del disseny interior i de les instal·lacions, a Grupo Inventia també ens hem encarregat de dur a terme el projecte de mobiliari per a totes les estances d’aquest habitatge.

En línies generals, el resultat és el d’un habitatge molt acollidora i que ofereix les millors prestacions. La imatge d’aquest treball amb el projecte de mobiliari és la descripció gràfica de la llar.

Saló i dormitori

L’estança central, la del saló, es va moblar amb un ampli sofà i un moble per a la televisió que encaixen perfectament en l’espai disponible. Es tracta d’un espai que gaudeix d’una gran entrada de llum natural, de manera que es va encertar a l’hora d’escollir un moble de color blanc. A més, el saló compta amb un detall que el fa espectacular, aquest és el d’una paret de maó vist que aporta un estil rústic.

Per la seva banda, el dormitori també compta amb una paret de maó vist, concretament la del capçal del llit. Per al disseny de l’estança es van utilitzar tonalitats neutres, el que genera més sensació d’amplitud i lluminositat. El mobiliari està compost per un llit de matrimoni amb un capçal ancorat a la paret amb espais de tauleta de nit en els seus extrems.

Cuina i banys

Les estances de la cuina i de la cambra de bany ja es van equipar completament un cop finalitzada la reforma integral de l’habitatge, però en el procés del projecte de mobiliari es van acabar de completar.

A la cuina es van habilitar dos tamborets a la barra d’esmorzar, convertint l’espai en un lloc perfecte per fer les ingestes diàries. A més, es van col·locar petits estris de cuina sobre les àmplies taulells. Pel que fa a les cambres de bany, aquests es van equipar amb elements típic en l’ús diari de l’estança, el que la fa més completa i molt funcional.

Projecte de mobiliari a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix els millors projectes de reforma integral i mobiliari per a la llar. Informa’t sense compromís i demana el teu pressupost de forma gratuïta.