close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de banys a Comtes de Bell-lloc

Fa escassos dies que a Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació parcial d’habitatge a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de la reforma de banys d’un immoble situat a la Comtes de Bell-lloc.

Gràcies a l’elaborat treball de Grupo Inventia, les dues cambres de bany amb què compta l’habitatge van veure millorat tant el seu disseny com el seu equipament. Tots dos compten amb tots els elements sanitaris imprescindibles per oferir les millors prestacions quant a la higiene personal i diària dels propietaris.

A continuació compartim el vídeo d’aquesta reforma de banys, en el qual podràs veure l’abans i el després.

Equipament complet

La mida de les dues cambres de bany rehabilitats és molt similar, de manera que totes dues van poder equipar-se completament i de manera molt efectiva.

En aquesta reforma de banys es van instal·lar un lavabo, amb calaixera incorporada, un vàter, en un d’ells és suspès, i una zona d’aigües. En aquest últim aspecte, un dels banys disposa de banyera, ideal per als moments de major calma, mentre que en l’altre es va instal·lar una àmplia i pràctica dutxa, perfecta per a les exigències del dia a dia.

Tant la banyera com la dutxa, es van protegir amb una mampara, el que permet mantenir les cambres de bany més nets i s’impedeixen les esquitxades a la resta de l’estada.

Disseny complet i funcional

Per al disseny d’aquestes reforma de banys es va optar per la utilització de tonalitats neutres com el blanc i el beix, perquè així s’aconseguís una major sensació d’amplitud i comoditat. En un dels banys es va combinar el color blanc, a les parets, amb un to més fosc, en el paviment. Amb això, també es va obtenir major sensació de profunditat en l’estada.

En aquestes reforma de banys les parets es van enrrajolar, en un a mitja alçada i en l’altre per complet. Sens dubte es van aconseguir dues estances molt funcionals i que compleixen perfectament amb la seva missió.

Grupo Inventia banys

Gràcies al nostre equip d’experts treballadors tindràs un assessorament complet i personalitzat en tot el procés de la teva reforma integral o parcial, com en aquesta reforma de banys. Per començar a gaudir d’una nova llar, tan sols has de contactar amb nosaltres.