close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de banys al carrer Samaniego

Fa escassos dies que es va finalitzar una de les reformes integrals a Barcelona en què estàvem treballant. Es tracta d’una reforma de banys que es va dur a terme en un habitatge del carrer Samaniego. Aquest immoble comptava amb dos banys, el principal i un lavabo, que van ser rehabilitats i equipats per complet.

Per començar, la cambra de bany principal es va equipar amb tots els elements sanitaris clàssics i necessaris per a una correcta usabilitat. Aquest equipament de bany està compost per un inodor, un lavabo ovalat sobre una lleixa i una dutxa, tots ells realitzats amb un disseny molt especial que contribueixen a millorar la imatge global del bany. Pel que fa a la decoració, excepte a terra, el color blanc és el protagonista, ja que s’utilitza tant per les rajoles que arriben fins a mitja alçada i en la pintura de la paret restant. Aquest to clar combina perfectament amb la lleixa del lavabo que és de fusta clara.

Sense cap dubte aquesta reforma de bany va aconseguir transformar completament un espai de difícil ús en una cambra de bany de fàcil accés i mobilitat, molt ampli i complet.

D’altra banda, el bany de cortesia, malgrat la seva mida més reduïda, també va ser rehabilitat i equipat amb tots els elements sanitaris necessaris. De manera molt pràctica es va instal·lar un petit lavabo, un vàter i una dutxa. Potser aquest últim element sigui el més curiós, ja que hi ha dutxa, però no plat de dutxa. L’aigua cau directament a terra, que ha estat habilitat per a això. En aquest cas, pel que fa a la decoració, predominen més els tons beige i marrons, sobretot a la paret de la dutxa, aconseguint així un ambient més càlid.

Com es pot comprovar, realitzem tot tipus de rehabilitacions a Barcelona, ​​ja es tracti de reforma de banys, de cuina o integrals. Quan un propietari accedeix a treballar amb nosaltres, li tornem aquesta confiança en forma de professionalitat i serietat en l’execució de l’obra. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense compromís.