close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de casa a Alella

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat la reforma de casa que estàvem duent a terme al carrer Faus a la localitat d’Alella. S’ha tractat d’un treball en el qual hem renovat tant l’aspecte com l’equipament de diverses estances de la casa, aconseguint totes aquelles millores preteses pels seus propietaris.

En línies generals es tracta d’una casa que gaudeix de molta llum natural i en la qual hem potenciat la sensació d’amplitud a través de tonalitats neutres per pintar les parets i la instal·lació d’un paviment de parquet a la majoria d’estades de l’immoble.

Reforma de cuina

Es tracta d’una reforma de cuina oberta i distribuïda a dos fronts. A la part de l’esquerra es va col·locar un tram de taulell de cuina que compta amb capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com superior. A més, aquesta es va equipar amb una pica d’un sol si. En el seu extrem es va encastar una cafetera.

Al costat dret, el obert al saló, es va col·locar un nou tram de taulell de cuina en el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica. A més, aquest ofereix una àmplia superfície de suport i de treball i pot utilitzar-se com a barra de cuina. Ja en el seu extrem, es encastraron un forn, un microones i una nevera.

Reforma de banys

La reforma de banys, dues concretament, va finalitzar amb dues estances amb un equipament sanitari molt complet i que ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Tots dos quarts de bany disposen d’un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Pel que fa al disseny interior, es va apostar per un enrajolat a mitja alçada. Aquest és el punt més diferenciador entre ambdues estades, ja que mentre un compte amb rajoles de color blanc, l’altra ho fa amb rajoles que imiten la fusta.

Reforma de casa Grupo Inventia

L’empresa de reformes integrals Grup Inventia elaborarà el millor projecte de reforma de casa que puguis imaginar-te. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap tipus de compromís.