close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de casa a Mataró

A Grupo Inevntia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la localitat de Mataró per dur a terme una reforma de casa. S’hi va millorar tant el disseny com l’equipament a les dues plantes de la casa, aconseguint un ambient perfecte per a la seva habitabilitat.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, en aquesta reforma de casa es van aconseguir estades àmplies i lluminoses gràcies a combinar tonalitats neutres amb l’abundant llum natural procedent de l’exterior.

Reforma de cuina

En aquest cas la cuina ocupa una estança pròpia i està distribuïda en forma de L. A la part esquerra es va col·locar un moble de cuina amb forats a mida per a col·locar la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix una petit taulell que torça a l’esquerra per donar pas al tram principal de taulell.

Aquest està equipat amb una placa vitroceràmica i amb una pica doble. A més, es van col·locar diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina. Una altra gran avantatge d’aquesta reforma de cuina és que en ser una estada de superfície àmplia, pot amueblarse amb una taula a manera de zona office.

Reforma de bany

La reforma de bany va finalitzar amb una estança completament equipada i que ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. D’aquesta manera, l’estança està equipada amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter, un bidet i una àmplia dutxa. Quant al seu disseny interior, les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige, creant un ambient acollidor.

A aquesta reforma de bany també l’acompanya la rehabilitació del lavabo, equipat amb un lavabo amb moble incorporat. En aquesta estança les parets es va aplicar un enrajolat total amb rajoles grises en la part inferior i blanques a la superior. Un ambient molt fresc per a una estada molt necessària.

Reforma de casa Grupo Inventia

Grupo Inventia t’ofereix els millors projectes per la teva reforma de casa. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís, t’assessorarem des del primer dia.