close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Avinguda Xile

Recentment es va donar per finalitzada una de les reformes que Grupo Inventia estava duent a terme a la ciutat de Barcelona. En aquest cas es va tractar d’una rehabilitació parcial, ja que els propietaris d’aquest immoble, situat a l’Avinguda Xile, només necessitaven realitzar la reforma de cuina.

Com en totes les reformes integrals a Barcelona, a la primera visita a l’habitatge es van prendre mesures i els propietaris van exposar com els agradaria que fos la seva cuina. A partir d’aquí, l’equip d’interiorisme va començar a elaborar el disseny que finalment es va aprovar i es va portar a la pràctica.

La característica principal d’aquesta reforma de cuina és que l’estança era àmplia i oberta a una galeria, de manera que s’havia de distribuir d’una manera en què tots els elements quedessin ben ordenats i organitzats. Per a això, es va optar per col·locar un taulell en forma de L a la part esquerra de l’estança, amb una extensió que es va establir com una barra tipus cuina americana, en la qual l’espai existent permet poder realitzar qualsevol dels àpats del dia de una manera molt funcional.

En el taulell real, una de les seves ales queda lliure, oferint un ampli espai en el qual poder realitzar les tasques de cuina amb una gran comoditat. Va ser en l’altra ala d’aquesta reforma de cuina, la qual és oberta a la galeria, on es van instal·lar una pica individual i una cuina de tres fogons acompanyada de la seva respectiva campana extractora. En quant a l’emmagatzematge en aquesta zona, es van instal·lar diversos calaixos i armaris a la part baixa del taulell de cuina.

Seguint amb aquesta reforma de cuina a Barcelona, a la part dreta es va instal·lar un ampli moble de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics. En aquest apartat, la reforma de cuina es va equipar per complet amb forn, microones i nevera. Com a detall curiós, els propietaris van demanar que una de les parets fos una pissarra i com es pot veure al vídeo oa la galeria d’imatges, així es va fer.

Per a aquesta reforma de cuina a Barcelona es va aconseguir un espai ampli i un major potenciament de la llum natural, els dos aspectes ajudats pel color blanc que es va utilitzar per a les parets i el moble de cuina. Grupo Inventia és especialista en aquest tipus de rehabilitacions. Pots contactar amb nosaltres sense cap tipus de compromís.