close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Sant Cugat

A Grupo Inventia vam finalitzar recentment una reforma de cuina a la localitat barcelonina de Sant Cugat. Gràcies a aquesta rehabilitació, els propietaris gaudeixen d’una estada que ha vist millorada tant la seva imatge com el seu equipament.

Els acabats d’aquesta reforma de cuina van ser qualificats d’excel·lents, atès que gràcies al treball realitzat per l’equip de Grupo Inventia, es va aconseguir l’aspecte desitjat i el que es va establir en el projecte previ. Abans d’entrar en detalls, les millores realitzades en aquesta reforma de cuina es poden apreciar en el següent vídeo.

Distribució de reforma de cuina

Per a aquesta reforma de cuina es va optar per una distribució en forma de L, ja que era la que més s’adequava a l’espai disponible. A través d’una àmplia taulell, es va aconseguir dotar aquesta cuina de l’espai de treball necessari per a un correcte ús. Gràcies a aquesta distribució, els propietaris gaudeixen d’una cuina àmplia i dotada de tots els elements necessaris per dur a terme les seves tasques quotidianes sense cap impediment.

Reforma de cuina equipada

A més d’una perfecta distribució, aquesta reforma de cuina es va equipar per complet. En el primer tram, a la part dreta, es va col·locar un moble de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics. Aquest conjunt està conformat per una nevera, un forn i un microones, tots ells de marques líders. Seguidament, en el primer tram del taulell, es va instal·lar una placa vitroceràmica amb el seu corresponent campana extractora, que contribueix a l’eliminació de fums i olors.

En el segon tram de taulell d’aquesta reforma de cuina, al fons de l’estada, es va col·locar la pica, en aquest cas d’un sol si. A la part inferior d’aquesta zona es va instal·lar un rentaplats.

Emmagatzematge i disseny

Pel que fa a l’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina disposa d’armaris i calaixos a tota la part inferior i en un tram de la part superior del taulell de cuina.

Per al disseny d’aquesta reforma de cuina a Sant Cugat es va optar per combinar el blanc, paviment, moble de cuina i paret, amb el negre, fogons i mitja paret. La unió d’aquests colors amb la llum natural present en l’estada, generen en aquesta reforma de cuina una major sensació d’amplitud i comoditat.

Grupo Inventia cuines

A Grupo Inventia comptem amb l’experiència i professionalitat necessàries per dur a terme la seva reforma de cuina. Amb uns resultats excel lent i un preus competitius, la nostra empresa és el millor. Si ho desitja, pot contactar amb nosaltres sense compromís.