close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Vilà i Vilà

A finals de la setmana passada vam donar per finalitzada una nova reforma d’habitatge a Barcelona. En aquesta ocasió es va tractar d’una rehabilitació parcial, concretament la de l’estança de la cuina. Gràcies al treball realitzat pel nostre departament de Grupo Inventia cuines, els propietaris d’aquest immoble ubicat al carrer Vilà i Vilà gaudeixen d’una cuina amb un disseny renovat i amb un equipament que ofereix les millors prestacions.

En el vídeo que compartim a continuació es poden apreciar tots els detalls d’aquesta nova reforma de cuina.

Distribució en L i nou equipament

Per a la disposició dels elements d’aquesta reforma de cuina es va optar per una distribució en forma de L, amb dos trams de taulell.

A la part esquerra es va col·locar el primer tram de fogons, sobre el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica. En aquesta zona també es van encastar el forn i el microones, concretament a la part inferior i superior del taulell respectivament. A la part del fons es va col·locar el segon tram de fogons, en el qual es va disposar la pica. Aquesta part també compta amb un buit a mida per a la rentadora i el rentaplats.

A més, ambdues zones disposen d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge, que es complementen amb un moble de cuina situat a la part dreta i on es troba la nevera.

Disseny de cuina

Aquesta reforma de cuina disposa d’un disseny molt atractiu en el qual el blanc és el color principal. Aquest es ús tant en el moble de cuina com en l’enrajolat de diverses zones. Aquest es complementa amb tonalitats més fosques del taulell i del paviment.

Tot això genera una major sensació d’amplitud a l’estança, quelocom molt beneficiós que s’uneix a la funcionalitat que ofereixen tots els seus elements.

Grupo Inventia reforma de cuina

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’una reforma de cuina perfecta i sense contratemps. Pots contactar amb nosaltres i informar-te dels nostres serveis sense cap compromís.