close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Montcada i Reixach

Recentment hem finalitzat la reforma de cuina que estàvem duent a terme en un habitatge situat a la Carretera Vella de la localitat de Montcada i Reixach. Com hem dit en diverses ocasions, a Grupo Inventia no només treballem a Barcelona ciutat, sinó que també ens desplacem a les localitats properes a ella.

En aquest vídeo podeu apreciar els acabats d’aquest nou treball de reforma de cuina.

Distribució i equipament

Aquesta cuina ocupa la seva pròpia estança, tot i que aquesta compta amb un ampli espai a l’entrada on es va col·locar una taula per a diversos comensals. Així, aquesta reforma de cuina compta amb un espai office o una zona de menjador, fent molt més fàcil el trasllat dels aliments cuinats a la taula.

La cuina en si es va distribuir a dos fronts, deixant els nous elements de cuina en ubicacions que ofereixen molta funcionalitat a l’hora de fer ús d’ells. A la part dreta es va col·locar el taulell, equipada amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si. A més, aquesta zona compta amb una gran capacitat d’emmagatzematge, ja que disposa de diversos calaixos i armaris tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Al costat esquerre es van col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats en un moble de cuina. Aquests estan compostos per una nevera, un forn i un microones.

Disseny de cuina

Per al disseny interior de l’estança es va apostar per tons neutres com el beige i es van combinar amb alguns acabats en fusta. D’aquesta manera es va aconseguir una cuina que segueix amb la línia general de l’immoble i que ofereix un ambient molt acollidor.

Reforma de cuina a Barcelona

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat per la teva reforma de cuina. Totes les teves necessitats rebran les millors solucions perquè la teva cuina llueixi tal com vulguis. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense compromís.