close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma d’un dormitori infantil i sala de jocs a Sant Cugat

Recentment a Grupo Inventia hem finalitzat la reforma d’un dormitori infantil i d’una sala de jocs a la localitat barcelonina de Sant Cugat. A més de rehabilitar les dues estances, gràcies al nou departament de mobiliari de Grupo Inventia les hem moblat a gust del propietari amb mobles de primeres marques i que ofereixen les millors prestacions per a una estança tan important com la d’un dormitori infantil.

Abans d’entrar en detall, pots veure el resultat final d’aquest nou treball de Grupo Inventia en el següent vídeo.

Dormitori infantil

En aquest cas havíem de rehabilitar una estança que concentrés la zona de descans, la d’estudi i la de joc. Per a això, es va instal·lar un moble equipat amb una llitera i diverses prestatgeries. D’aquesta manera, el dormitori disposa de dos confortables llits i un espai en el qual poder organitzar diferents objectes, des de joguines fins a llibres.

Perquè el dormitori fos més ampli, es va optar per col·locar un armari encastat, podent així guardar tota la roba en un mòdul d’emmagatzematge que no resta superfície a l’estança.

Just davant dels llits, es va col·locar un ampli escriptori que farà la funció de zona d’estudi. D’aquesta manera i de manera organitzada, els petits podran fer les seves tasques de manera còmoda i amb tot el necessari al seu abast.

Sala de jocs

Annexa a aquest dormitori infantil es troba una estança que ha estat habilitada com a sala de jocs. Aquesta ha estat equipada amb elements pensats per als més petits, com per exemple una pissarra i diverses prestatgeries en què col·locar els diversos jocs.

Aquest últim punt és molt important, ja que les prestatgeries ajudaran a mantenir l’ordre i l’organització en una sala en què s’espera molt de moviment. Òbviament, tot el mobiliari ha estat correctament ancorat a la paret i ofereix les millors prestacions a l’hora de mantenir la seguretat dels seus usuaris.

Grupo Inventia mobiliari

A més de gaudir d’una reforma integral excel·lent, ara amb Grupo Inventia podràs moblar qualsevol estada de la teva llar. Contacta amb nosaltres i podràs triar entre una gran varietat de mobiliari.