close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Calàbria

Fa escassos dies que a Grupo Inventia vam finalitzar la reforma integral que estàvem duent a terme al carrer Calàbria de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total en què es va millorar tant el disseny com l’equipament de l’immoble.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, es van aconseguir estades àmplies i lluminoses, molt acollidores, a través d’utilitzar tons neutres en les parets i combinar-los amb un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

Reforma de cuina

La cuina és oberta i està distribuïda a dos fronts, sent un d’aquests una illa de cuina. A l’extrem de la part esquerra es encastraron els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix el taulell, equipada amb una pica d’un sol si. A més, aquesta zona compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Just al davant es va col·locar l’illa de cuina que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball, està equipada amb una placa vitroceràmica. A la nova distribució i equipament se li uneix, com a novetat, el paviment hidràulic que es va instal·lar.

Reforma de banys

Les parets del bany principal es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va col·locar un paviment hidràulic. Per la seva banda, al bany de cortesia es van utilitzar rajoles bisellades de color blanc per enrajolar les parets a mitja alçada.

Quant a l’equipament sanitari, totes dues reformes de bany es van equipar completament amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Si necessites renovar la teva llar, a Grupo Inventia comptem amb professionals que t’assessoraran personalment des del primer dia perquè la teva reforma integral sigui un èxit. No perdis l’oportunitat de sol·licitar el teu pressupost, l’elaborem i lliurem de forma gratuïta i sense compromís.