close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Badalona

Fa escassament uns dies que Grupo Inventia va donar per finalitzada una nova reforma integral, aquest cop realitzada en un habitatge situat a Badalona, localitat molt propera a Barcelona. Aquest, va ser un treball interessant, ja que es va tractar de la rehabilitació total d’un pis dúplex, de manera que, per dir-ho d’alguna manera, el treball del departament d’interiorisme i el d’obra es va duplicar. No cal dir que això no va ser un problema perquè tant treballadors com a propietaris estiguessin altament satisfets amb el resultat d’aquesta reforma integral.

Com és habitual, es va dur a terme la reforma de cuina, que en aquesta ocasió es va distribuir a dos fronts, a més d’equipar completament. Al costat esquerre de l’estança es va col·locar una àmplia i allargada taulell en què es va col·locar una placa vitroceràmica, acompanyada d’una campana extractora, i una pica individual. En aquesta part de la reforma de la cuina, també es disposa de diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part superior com en la inferior.

Va ser a la part dreta d’aquesta reforma de cuina on es va instal·lar un armari alt en què es encastraron els electrodomèstics. Una nevera, un microones i un forn, aquests dos últims col·locats un sobre l’altre, conformen l’equipament d’aquesta part de la reforma de cuina realitzada a Badalona.

Reforma integral: banys

Al seu torn, també es va procedir a la reforma de banys, en concret dos. Tots dos es van rehabilitar amb un estil molt similar, utilitzant tons beix per les rajoles de les parets i un marró fosc per al moble del lavabo. A més d’això, la reforma de banys es va completar amb un vàter i una zona d’aigües, per a un dels lavabos una banyera i per l’altre un plat de dutxa. També coincideixen que les dues reformes de bany van donar lloc a espais pràctics i funcionals.

Quant als espais generals, en aquesta reforma integral es va buscar crear espais que transmetessin amplitud i lluminositat. Això es va aconseguir utilitzant el color blanc a les parets i un to de fusta clara en el paviment de parquet laminat que es va instal·lar tant en la primera com en la segona planta.

Nova reforma integral i nous propietaris satisfets amb el treball realitzat, tal com se’ls va prometre. Perquè Grupo Inventia comenci a rehabilitar un habitatge al seu gust, tan sols cal contactar amb nosaltres.