close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: carrer Biada

Fa escassos dies que Grupo Inventia va donar per conclosa una nova reforma integral a Barcelona, concretament en un habitatge situat al carrer Biada. Com és habitual, es va tractar d’una rehabilitació total en què es va millorar tant la imatge com l’equipament de l’immoble.

En aquesta reforma integral a Barcelona es va buscar dotar a aquest habitatge d’un ambient ampli i còmode, en el qual els propietaris poguessin viure el dia a dia de la forma més agradable. Per aconseguir que tant els espais comuns com els dormitoris gaudissin d’un aspecte espaiós, es va optar per utilitzar el color blanc, ja que unit a la llum natural provinent de l’exterior generava aquesta sensació d’amplitud. En el paviment també es va utilitzar un to clar per al parquet laminat que es va instal·lar.

Abans d’entrar en més detalls, totes les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona es poden apreciar en el següent vídeo.

Cuina reformada

Una de les estances que va veure millorat el seu equipament després del pas de Grupo Inventia va ser la cuina. La reforma de cuina de carrer Biada es va distribuir en forma de L, aconseguint així una organització perfecta de l’espai. A la part dreta d’aquesta cuina, abans del taulell de cuina, es va col·locar un moble de cuina en el qual es encastraron els electrodomèstics. En aquest cas, la nevera queda camuflada per la porta de l’armari, mentre que el forn i el microones sí que estan visibles.

Després del moble esmentat, es va instal·lar el primer tram de taulell, en el qual es va col·locar una pica d’un sol si. L’àmplia taulell es torça a l’esquerra per ocupar la part del fons d’aquesta reforma de cuina. Va ser en aquest espai on es va disposar la placa vitroceràmica, acompanyada per una campana extractora a la part superior.

Parell el disseny d’aquesta reforma de cuina es va utilitzar una combinació entre color blanc, en parets i moble baix de cuina, i fusta, a l’armari on es encastraron els electrodomèstics. A més, es va dotar a aquesta reforma de cuina de gran capacitat d’emmagatzematge, comptant amb diversos calaixos i armaris a la part baixa del taulell de cuina.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany es va apostar per un disseny en el qual predomina el color blanc, utilitzat en l’enrajolat de l’estada i en els elements sanitaris. A més de canviar la imatge, aquesta reforma de bany es va equipar amb un ampli lavabo, un vàter i una banyera. Com a detall, en el paviment es va mantenir el paviment hidràulic original, el qual va ser restaurat prèviament.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia ofereix els millors serveis i experiència per a la seva reforma integral a Barcelona. Perquè a vostè li sigui més còmode, pot contactar amb nosaltres sense cap compromís.