close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: carrer Osona

Recentment a Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió, l’habitatge en què es va millorar tant el disseny com l’equipament de totes les seves estances es trobava situada al carrer Osona.

En línies generals, en aquesta reforma integral a Barcelona es va intentar potenciar la lluminositat del saló perquè es transportés a totes les estances. Això es va aconseguir utilitzant tonalitats neutres com el beix a les parets i un paviment de parquet laminat d’un to de fusta clar.

Pots veure totes les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona en el següent vídeo.

Reforma de cuina

En aquesta reforma de cuina es va optar per una distribució en forma de L, amb un tram de taulell allargat a la part esquerra i un altre, més reduït, en el fons de l’estança.

Abans del primer tram, es va disposar un moble de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics, concretament una nevera, un forn i un microones. Seguidament comença el taulell, sobre la qual es va col·locar una pica individual. El taulell torça a la dreta per ocupar la part del fons. En aquest espai es va instal·lar una placa vitroceràmica.

A més d’aquest nou disseny i equipament, aquesta reforma de cuina disposa de diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge en tota la part inferior del taulell de cuina.

Reforma de bany

En la reforma de bany es va aconseguir dotar l’estança d’un ambient acollidor i de molta funcionalitat, equipant-lo amb els elements sanitaris indispensables. En la cambra de bany es va instal·lar un lavabo, un vàter i un plat de dutxa al fons de l’estada.

Per al disseny, es va optar per enrajolar les parets íntegrament amb rajoles de color beix, excepte en la paret de la dutxa, en la qual es van col·locar unes rajoles tipus mosaic de tons marrons. Aquest contrast permet que es generi major sensació d’amplitud en aquesta reforma bany.

Reforma integral a Barcelona

Per obtenir els millors resultats en la teva reforma integral a Barcelona, contacta amb Grupo Inventia i gaudeix de la teva nova llar.