close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Conca de Tremp

A Grupo Inventia vam donar per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Conca de Tremp de Barcelona. Una vegada conclòs el treball, es poden apreciar totes les millores realitzades en aquest immoble, tant en disseny interior i exterior com a l’equipament de totes les seves estances.

En aquesta nova reforma integral els tons neutres són protagonistes, ja que units a la llum natural procedent de l’exterior generen una agradable sensació d’amplitud i lluminositat a tot l’immoble. Totes les millores realitzades poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina ocupa una estada independent i per a la disposició dels seus elements es va utilitzar una distribució en forma de L. A l’extrem de la part esquerra es van col·locar els electrodomèstics, tots encastats i compostos per una nevera, un microones, un forn i una rentadora. Seguidament neix el primer tram de taulell, el qual es va equipar amb una pica d’un sol si.

A la part del fons de l’estança es situa el segon tram de taulell, en el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica. A més del nou equipament, aquesta reforma de cuina es va dotar d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

La cambra de bany també es va rehabilitar i es va equipar per complet i va quedar a punt per oferir les millors prestacions. Per al seu disseny es va seguir el patró general de l’habitatge, amb l’objectiu de crear un espai ampli i d’ambient agradable.

Per a l’equipament sanitari d’aquesta reforma de bany es va optar per un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia tots els detalls de la teva reforma integral quedaran ben coberts. Treballarem de forma personalitzada i t’assessorarem en totes les fases del teu projecte. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.