close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Cornellà de Llobregat

Fa una setmana Grupo Inventia va acabar un projecte de rehabilitació de pis al carrer Filipines de Cornellà de Llobregat. En aquest treball de reforma integral, la finalitat va ser la de renovar l’estètica d’un habitatge amb més de 30 anys d’antiguitat, en la qual s’havien arreglar desperfectes i crear una aparença més moderna.

S’ha seguit un disseny a mida del client, amb tocs de personalització en l’estil. En aquest sentit es van realitzar treballs de pintura a parets comunes amb una tonalitat blau cel, molt viva i alhora relaxant. Es va reformar la fusteria de portes i es va instal·lar un parquet sintètic laminat.

S’ha rehabilitat la cuina buscant sempre la funcionalitat per al seu ús. Per això es van redistribuir superfícies de forma que l’espai central ha quedat liberalitzat i facilita una major mobilitat. Per guanyar en funcionalitat s’ha triat un nou mobiliari de cuina integrat. En un extrem de l’estada s’han obert dues finestres que generen major entrada de llum i milloren la ventilació. S’ha pintat en vermell viu una part de la cuina amb la idea de personalitzar l’espai.

En la reforma de bany s’han aprofitat tots els espais. S’ha introduït un moble de bany molt funcional, i una pica de disseny que no ocupa molt espai.

Grupo Inventia és l’empresa líder en reformes integrals a Barcelona i rodalies. Contacta amb nosaltres si vols disposar de pressupost per a la rehabilitació de la teva llar.