close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Esplugues de Llobregat

Aquesta setmana hem donat per finalitzada la reforma integral que estàvem realitzant al carrer Sant Jordi, ubicat a la localitat barcelonina d’Esplugues de Llobregat. Es tractava d’un habitatge en la qual es va aprofitar l’entrada de llum natural per crear espais amplis i lluminosos. Per a això es van utilitzar tons neutres per pintar les parets i es va instal·lar un paviment de tarima sintètica d’un to de fusta molt natural.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals d’aquest nou treball de Grupo Inventia, en el qual, per exemple, hem equipat completament les estances de la cuina i les cambres de bany.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta i de superfície quadrada. En aquest cas vam col·locar a cada costat dues taulells amb forma de L per repartir l’espai de treball i generar amplitud en l’estança.

En el taulell de l’esquerra vam instalar la placa vitroceràmica, mentre que a la de la dreta vam col·locar una pica d’un sol si. Aquestes zones es completen amb diversos armaris i calaixos per a l’emmagatzematge a les parts inferior i superior del taulell de cuina.

En el fons de l’estança es van disposar buits a mida per encastar els electrodomèstics, concretament una nevera, un microones i un forn. Un altre detall a destacar d’aquesta reforma de cuina és l’enrajolat de la paret amb rajoles bisellades.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i les dues es van rehabilitar per complet. Per al disseny de l’estança, en tots dos casos es va apostar per una barreja entre enrajolat total amb rajoles de color beige i parets pintades del mateix color.

Quant a l’equipament, la reforma de bany principal compta amb un lavabo, un vàter i una banyera. Per la seva banda, el bany de cortesia disposa d’un lavabo amb calaixera, un vàter i una pràctica dutxa. Sens dubte es va realitzar una reforma de banys completa i funcional.

Reforma integral Grupo Inventia

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’una reforma integral personalitzada i professional. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.