close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Glòries

Recentment Grup Inventia ha finalitzat una nova reforma integral a Barcelona en un habitatge situat a la Plaça de les Glòries.

En aquest cas es tractava d’un pis bastant espaiós, al qual se li han implantat tocs de modernitat com a la cuina i el bany, però que al seu torn s’han restaurat elements originals com les portes.

La reforma de cuina, que es troba a l’entrada de l’habitatge i és tipus office. Aquesta, s’ha equipat amb tots els electrodomèstics necessaris per a una correcta funcionalitat. A més, gaudeix d’un ampli taulell en què es poden realitzar les tasques quotidianes i on s’han instal·lat els fogons i una pica. A la part baixa hi ha calaixos i armaris de diverses mides en un moble de color blanc, que combina amb el gris del taulell i el cromat dels electrodomèstics.

El color predominant en el pis és el blanc, tant per a parets com per a portes, i contrasta molt bé amb el terra de parquet fosc. Amb això s’ha buscat dotar de sensació d’amplitud i d’espai a l’habitatge.

Potser és a la reforma de bany on s’han introduït canvis estètics amb un disseny més modern. Embolcallat en el to beige de les rajoles, trobem un lavabo doble, un vàter i una espectacular banyera ovalada amb un mosaic en tons marrons col·locat just a la paret de darrere. D’entrada, sembla un bany pensat per al relax i la comoditat, però a part de tot l’esmentat, disposa d’una dutxa molt àmplia perfecta per a la funcionalitat del dia a dia.

Amb aquesta reforma integral es culminen setmanes de treball que, sens dubte, han arribat a bon port. Podeu contactar amb nosaltres sense cap compromís.