close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Maria Claret

Fa escassos dies que vam finalitzar una nova reforma integral en un immoble situat al carrer Sant Antoni Maria Claret. Es tracta d’un pis tipus loft que s’ha rehabilitat completament per oferir al seu propietari la màxima comoditat i funcionalitat en la seva vida diària.

Per rehabilitar el terra es va utilitzar un parquet de to clar i es va pintar les parets amb color gris, tots dos colors neutres. En canvi, les habitacions es van pintar amb un to beige i les portes que es van col·locar van ser de color fusta fosca. Amb això, es va aconseguir obtenir el clima de comoditat que mereix una sala d’estar i una sensació acollidora per als dormitoris.

D’altra banda, la reforma de cuina està integrada en el mateix espai que la sala principal, de manera que el més prioritari va ser diferéncialos. Això es va aconseguir instal·lant una cuina tipus office amb una barra americana incorporada. La cuina es va equipar amb tots els electrodomèstic necessaris per a una correcta habitabilitat ia més, es va col·locar un moble que compta amb diversos calaixos i armaris. Però el que va aconseguir una clara diferenciació d’espais va ser el color escollit per la part baixa del moble de la cuina. Es va optar pel vermell, un to que sens dubte permet delimitar l’espai propi de la cuina.

Per a la reforma de bany es va optar per les peces sanitàries clàssiques. Un inodor al costat d’un bidet i un lavabo amb armari incorporat i un mirall a la part superior. La dutxa ocupa un espai a part, pel que augmenta més la comoditat a l’hora de realitzar tasques de neteja. Per cobrir les parets es van utilitzar rajoles beige i per al sòl gres gris, colors que combinen molt bé i atorguen al bany una sensació de calidesa que el fa més acollidor.

Aquesta va ser una altra reforma integral que va complir les nostres expectatives. Contacta amb nosaltres i informat dels nostres serveis sense compromís.