close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sant Cugat

A Grupo Inventia vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme en un pis dúplex ubicat a la localitat barcelonina de Sant Cugat. Es va tractar d’una rehabilitació total, en la qual vam millorar tant la imatge com l’equipament de totes les estances amb les que comptava l’habitatge, incloses les escales que connecten les dues plantes de la casa.

Abans de començar a comentar les millores realitzades en les diferents estances, pots veure el vídeo de la reforma integral i apreciar el seu nou aspecte amb més detall.

Reforma de cuina

La reforma de cuina es va distribuir en forma d’U i en ella es van aconseguir uns acabats excepcionals. A la part de l’esquerra es van disposar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones, tots ells encastats en un moble de cuina. A la part central es va disposar el primer tram de taulell, en el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica costat d’una campana extractora a la part superior. A la zona de la dreta es va col·locar el segon tram de taulell. En aquest, coincidint amb la finestra, es va instal·lar una pica d’un sol si.

Pel que fa a la capacitat d’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina disposa de diversos calaixos i armaris en tota la part inferior del taulell de cuina.

Reforma de bany

En la reforma de bany es va intentar dotar de la major funcionalitat a l’estada, sempre pensant en la comoditat dels propietaris. Perquè això s’aconseguís, la cambra de bany es va equipar amb un lavabo amb una calaixera incorporada, un vàter i un plat de ducha.

Per al disseny es va utilitzar una tonalitat crema per les rajoles que es van utilitzar per a l’enrajolat complet. Aquests, es combinen a la perfecció amb els toc en fusta del moble del lavabo i es genera un ambient còmode amb sensació d’amplitud.

Grupo Inventia reforma integral

Grupo Inventia t’ofereix un servei professional i personalitzat a la teva reforma integral. Si necessites millorar l’aspecte del teu habitatge, contacta amb nosaltres sense cap compromís.