close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma Integral a Sant Pere Martir

Fa escassos dies que a Grupo Inventia vam poder donar per conclosa una nova reforma integral. En aquesta ocasió vam rehabilitar completament un habitatge situat al carrer Sant Pere Martir de Barcelona.

Les millores realitzades van des del disseny de l’habitatge fins a l’equipament de totes les seves estances com la cuina, el bany o la sala. A més, destaquen els acabats en maó vist del sostre de la cuina i el paviment hidràulic instal·lat a la mateixa reforma de cuina i en la cambra de bany.

Perquè es puguin apreciar millor totes aquestes millores, compartim el següent vídeo.

Reforma de cuina

En aquesta ocasió es tractava d’una reforma de cuina oberta, per la qual cosa es va disposar una organització dels elements que permetés aconseguir un espai ampli. Per a això, es va optar per una distribució en forma de L.

En el tram de fogons de la part dreta es va instal·lar la placa de cocció, en concret, una cuina de quatre fogons. En el següent tram, al fons de la reforma de cuina, va ser el lloc en el qual es va col·locar la pica. Abans d’arribar a l’altre extrem de paret, es va disposar un moble de cuina en el qual en van encastar tots els electrodomèstics, amb el detall que la nevera queda camuflada per portes d’armari.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany es va aportar per un disseny capaç de potenciar la lluminositat de l’estada al màxim. Per això, les parets es alicataron per complet amb rajoles bisellats de color blanc i es va instal·lar un paviment hidràulic.

Més enllà del disseny utilitzat, aquesta reforma de bany compta amb un equipament molt complet, ja que es va instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter, un plat de dutxa i una banyera. Sens dubte es tracta d’una reforma de bany molt funcional, capaç d’assolir les màximes prestacions tant en el dia a dia com en els moments de major relax.

Grupo Inventia reforma integral

La nostra empresa ofereix les millors prestacions i serveis per a la teva reforma integral. Contacta amb nosaltres sense compromís i comprova-ho.