close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Via Augusta

Les nostres reformes integrals compten amb una altra obra des que es va finalitzar la d’un habitatge situat a la Via Augusta de Barcelona. Es va tractar de la rehabilitació total d’un pis, inclosa la cuina i dos banys, utilitzant peces d’última col·lecció.

En línies generals, es va apostar pels tons neutres com el beige per pintar les parets i el blanc per a les portes, també instal·lades per a l’ocasió. Per al terra, es va instal·lar parquet laminat també en un to clar, contribuint a generar sensació d’amplitud a la casa.

Les millores realitzades en aquesta reforma integral les pots veure amb més detall en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina va distribuir l’espai en forma d’U, deixant tots els elements de la cuina en perfecte ordre i amb un accés molt còmode. A la banda esquerra, just a sota de la finestra, es va instal·lar una pica individual, mentre que a la part central va ser on es van col·locar la cuina de quatre fogons i una campana extractora.

Per la seva banda, en el costat dret es va col·locar un moble de cuina amb els electrodomèstics encastats en ell. Sens dubte, una cuina funcional i pràctica gràcies a l’organització dissenyada en el projecte previ.

Reforma de banys

Com hem comentat, l’habitatge té dues cambres de bany i tots dos han estat reformats i equipats al complet. En ells es va instal·lar un ampli lavabo amb moble incorporat, un vàter suspès i una dutxa protegida amb una mampara. Aquest equipament els converteix en espais totalment aptes per a les exigències de la higiene i de la vida diària.

L’única diferència en aquesta reforma de banys es troba en la decoració. Mentre que en un predominen els colors neutres com el blanc i el gris, en l’altre es potencien altres colors com el beige i el to fusta.

Reforma integral Grupo Inventia

Si vols renovar l’aspecte de la teva llar, Grupo Inventia és la solució més indicada. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.