close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Alt Pedrell

A Grupo Inventia estem finalitzant diversos dels projectes de reforma integral a Barcelona que estàvem duent a terme. Una d’elles és la que hem realitzat al carrer Alt Pedrell.

En línies generals, en aquesta reforma integral es van utilitzar tonalitats neutres i es va instal·lar un paviment de parquet laminat. Aquests colors clars ce van combinar amb portes de fusta amb molta personalitat.

Reforma de cuina

La reforma de cuina es va distribuir de forma lineal i es va equipar amb electrodomèstics de marques líders. A la part dreta es va col·locar una àmplia taulell de marbre sobre la qual es va instal·lar una placa vitroceràmica i aigüera individual. A sota de la pica es va encastar el forn. Ja a la part del final, es va col·locar un buit a mida per a la nevera.

Pel que fa l’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina disposa de diversos calaixos i armaris.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany es va aconseguir un espai molt funcional i agradable. Per a l’equipament es va instal·lar un ampli lavabo amb calaixera incorporada, una parella de vàter i bidet i banyera.

Per al disseny es va optar per un enrajolat complet amb rajoles blancs, excepte a la paret del lavabo, que es alicató a mitja alçada i es va pintar la resta també de blanc. Aquest to es va combinar amb el gris del paviment, aconseguint generar més sensació d’amplitud.

Grupo Inventia reforma integral

Amb una àmplia experiència demostrable, Grupo Inventia es converteix en la millor opció per dur a terme la teva reforma integral. Per demanar qualsevol tipus d’informació, no dubtis a contactar amb nosaltres en qualsevol moment.