close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Argenter

Fa escassos dies que Grupo Inventia va donar per finalitzada la reforma integral que estava duent a terme en un habitatge situat al carrer Argenter de Barcelona. Una vegada conclòs el treball, els propietaris de l’immoble van mostrar una gran satisfacció amb els acabats de la reforma integral, ja que gràcies al projecte dissenyat per l’equip de Grupo Inventia disposen d’un habitatge apte per ser habitat.

Aquesta reforma integral va millorar el immoble tant en aparença com en equipament. A més de lluir un disseny modern i funcional, la reforma de cuina i la reforma de bany es van equipar amb electrodomèstics i mobles sanitaris de primeres marques.

Reforma de cuina

La reforma de cuina, oberta al saló, es va distribuir utilitzant un taulell en forma de L, amb el que es va obtenir un ordre perfecte per a cada element de la cuina. Abans del primer tram de taulell, es va disposar un forat a mida per a col·locar la nevera, que quedarà encastada en el moble de cuina. El primer tram de l’àmplia taulell que es va instal·lar es va equipar amb una placa vitroceràmica amb una campana extractora camuflada a la part superior i un forn a la part inferior del taulell de cuina.

Completat això, en el segon tram del taulell de la cuina es va col·locar una pica individual. A més de les instal·lacions esmentades, aquesta reforma de cuina disposa d’una gran capacitat d’emmagatzematge, ja que compta amb diversos armaris i calaixos a la part baixa del taulell de cuina i en un dels costats de la part superior.

Reforma de bany

En la reforma de bany el nostre equip disseny va utilitzar una disposició perfecta, en la qual es va aconseguir aprofitar al màxim l’espai disponible. Embolicada en un enrajolat total amb rajoles de color beige, a la part dreta d’aquesta reforma de bany es va col·locar el vàter. Mentrestant, a la part esquerra es va instal·lar una dutxa, protegida amb una mampara, i un lavabo doble.

Reforma integral

Grupo Inventia finalitza aquesta reforma integral amb molt bones sensacions i aconseguint la total satisfacció dels propietaris de l’immoble. Es desitja saber més sobre els nostres serveis, no dubti en contactar amb nosaltres.