close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Diputació

Aquesta mateixa setmana a Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió vam rehabilitar totalment totes les estances d’un habitatge situat al carrer Diputació.

En aspectes generals, vam utilitzar colors neutres amb l’objectiu de potenciar la lluminositat de l’immoble i generar més sensació d’amplitud. Pel que fa al paviment, per a les zones compartides com el saló o els dormitoris, i la cuina, vam instal·lar un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural. Per la seva banda, a la cambra de bany vam combiar paviment hidràulic i parquet.

Totes les millores aplicades en aquesta nova reforma integral les pots apreciar en el vídeo que compartim a continuació.

Reforma de cuina

La cuina es trobava oberta al passadís, de manera que vam decidir utilitzar una distribució en forma d’U.

A l’extrem de la part dreta, enganxada a la paret, vam disposar un forat a mida per posar-hi la nevera i tot seguit vam col·locar el primer tram de taulell. Aquest es va equipar amb una pica individual ia la part baixa es va disposar un forat per col·locar-hi la rentadora. El taulell torça i dóna lloc a un altre tram, una mica més reduït però equipat amb una placa vitroceràmica.

Finalment, a la part esquerra vam col·locar una barra tipus cuina americana. A més de definir visualment la zona d’aquesta reforma de cuina, és una superfície perfecta perquè els propietaris disposin d’espai de suport i treball.

Reforma de bany

La reforma de bany es va pensar per aconseguir un espai completament equipat i d’un ús molt funcional. Amb això, la reforma de bany compte amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida per una mampara.

A més, gràcies al disseny renovat, la reforma de bany genera un ambient agradable, acollidor i lluminós.

Grupo Inventia reforma integral

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’una reforma integral professional, personalitzada i econòmica. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.