close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Espronceda

Fa escassos dies que a Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió vam rehabilitar un habitatge ubicat al carrer Espronceda, en la qual vam millorar tant la imatge com l’equipament de totes les seves estances.

En línies generals vam buscar generar espais amplis i lluminosos. Per a això, vam utilitzar tonalitats neutres i un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural. Totes les millores poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta i amb una distribució en forma d’U, encara que també compta amb una barra d’esmorzar.

A la part dreta es va col·locar el primer tram de taulell, sobre el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica. A la part central es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un microones, un forn i una rentadora. Al costat esquerre es va disposar el segon tram de taulell, en el qual es va col·locar una pica d’un sol si.

A més del nou equipament, la reforma de cuina compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

La reforma de bany es va enrajolar per complet amb rajoles de tonalitat beige, el que va generar més sensació d’amplitud i lluminositat a l’estança.

A més, es va instal·lar un equipament sanitari complet compost per un lavabo, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses. Ara l’estada ofereix les millors prestacions a través d’un ús molt funcional.

Grupo Inventia reforma integral

A Grupo Inventia aconseguiràs la reforma integral dels teus somnis. Un equip de professionals t’assessorarà per oferir les millors solucions a totes les teves necessitats. Contacta amb nosaltres sense cap compromís.