close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Gomis

Recentment a Grupo Inventia hem conclòs una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens encarreguem de rehabilitar un habitatge situat al carrer Gomis. En línies generals vam aconseguir dotar totes les estances de major sensació d’amplitud i lluminositat.

En estances com el saló i els dormitoris es va utilitzar el color blanc per a les parets i es va instal·lar un paviment de parquet laminat en tons mitjans de fusta. El resultat, com es pot apreciar en el següent vídeo, va ser un ambient molt acollidor.

Reforma de cuina

La cuina ocupa una estada pròpia, encara que disposa d’una finestra que connecta amb l’estança contigua. Per a la ubicació dels nous elements es va utilitzar una distribució de cuina en U. La part dreta es va destinar als electrodomèstics i es van encastar el forn, el microones i la nevera. A la part central es troba un tram de taulell que funciona com a superfície de suport, mentre que al taulell del costat esquerre es van col·locar la placa de cocció i una pica d’un sol si.

Reformes de bany

El bany principal és ampli i al costat esquerre es va col·locar al lavabo amb calaixera incorporada. Just al davant d’aquest es situa una dutxa encastada i en una estada a banda, però de fàcil accés, el vàter. Al seu torn, el bany de cortesia també compta amb un equipament sanitari molt complet format pels mateixos elements que en el bany principal.

Per al disseny interior de les dues reformes de bany es va optar per enrajolar les parets i col·locar un paviment de gres. Sens dubte una gran opció tant per la imatge que ofereixen com per la seva senzill manteniment. Aquests es combinen a la perfecció amb els acabats en fusta del moble del lavabo.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’una reforma integral personalitzada i en la qual podràs escollir entre un ampli catàleg de materials. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís.