close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer González Tablas

Fa escassament uns dies que a Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona, concretament la d’un habitatge situat al carrer González Tablas. Es va tractar d’una rehabilitació total en què es va aconseguir modernitzar l’aspecte de l’habitatge i tot el seu equipament.

Un dels avantatges d’aquesta reforma integral és que el saló comptava amb un gran finestral, amb el que vam poder augmentar molt la lluminositat a tot l’habitatge. Per aconseguir-ho, utilitzem tonalitats neutres com el blanc i el beige per pintar les parets i vam procedir a la instal·lació d’un parquet laminat d’un to de fusta molt natural.

Abans d’entrar en detall, compartim el vídeo d’aquesta reforma integral perquè es puguin apreciar al detall les millores realitzades.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina es va optar per una distribució a dos fronts, aconseguint un ordre perfecte per a aquest espai.

A la part de l’esquerra es va disposar un armari de cuina en el qual  s’encastarán tots els electrodomèstics i seguidament es va col·locar el primer tram de taulell. Aquest serà l’espai destinat a la col·locació de la pica. A la part de la dreta, que és oberta al saló, es va col·locar l’altre tram de fogons, sobre el qual s’instal·larà una placa de cocció.

Banys reformats

En aquesta reforma integral també es va procedir a la reforma dels dos banys amb què comptava l’habitatge, el de la suite i el de cortesia.

La reforma del bany suite es va establir per mòduls oberts a l’estada. En el primer es van col·locar un vàter i un bidet, mentre que en el segon es va instal·lar un plat de dutxa protegit per una mampara. Per la seva banda, el lavabo es va col·locar entre els dos mòduls.

Per la seva banda, la reforma de bany de cortesia, ubicat en una estança independent, es va dissenyar i equipar per oferir la major eficàcia i funcionalitat als propietaris de l’immoble. Amb la instal·lació d’un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Reforma integral Grupo Inventia

Sense cap dubte, Grupo Inventia va aconseguir un èxit rotund amb aquesta reforma integral. Si vols rehabilitar casa teva i encara tens dubtes, pots contactar amb nosaltres sense compromís. Aquestes desapareixeran i encertaràs en la teva elecció.