close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Harmonia

Fa alguns mesos que vam finalitzar aquesta reforma integral en un habitatge ubicat al carrer Harmonia de Barcelona. Es va tractar d’un dels treballs més elaborats fins a la data, ja que els acabats obtinguts van ser excel·lents.

Perquè puguis apreciar amb major detall les millores implantades en aquesta reforma integral, compartim el següent vídeo en què podràs veure l’abans i el després.

Reforma de cuina oberta

Una de les grans millores va ser el unir en un sol espai les estances de la cuina, de la sala i del balcó. D’aquesta manera, es va aconseguir generar un espai molt ampli i amb cada espai perfectament definit.

La reforma de cuina es va distribuir de forma lineal, aconseguint l’ordre perfecte per a tots els elements. A l’extrem esquerre es van col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats per aprofitar el major espai possible. Aquest nou equipament està compost per una nevera, camuflada per les portes de l’armari, un forn i un microones.

Seguidament es va col·locar el taulell, sobre la qual es van instal·lar una placa vitroceràmica, acompanyada per una campana extractora de disseny, i una pica d’un sol si. D’altra banda, a la part inferior del taulell de cuina es van disposar diversos armaris i calaixos per a un correcte emmagatzematge.

Reforma de bany: ampli y lluminós

Per a la reforma de bany, es va buscar el generar un espai acollidor, ampli i, sobretot, perfectament equipat. Una de les principals millores va ser potenciar la lluminositat natural, per tal de generar un ambient més agradable. Això, es va combinar amb un disseny amb tonalitats neutres, com el beige i el blanc, de protagonistes.

Quant a l’equipament, aquesta reforma de bany es va equipar amb un lavabo de disseny ovalat, un vàter i una àmplia dutxa, apta tant per al dia a dia com per als moments de més calma.

Si creus que la teva llar necessita un canvi, no dubtis en contactar amb Grupo Inventia. La nostra experiència i professionalitat estarà al servei de la teva reforma integral.